måndag 22 februari 2016

Velux údržba

Identifikujte své střešní okno VELUX a vyhledejte servis a informace k údržbě. Povrchová údržba : Odstraňte povrchové ošetření (lak či nátěr). Pomoc a rady týkající se vašich výrobků VELUX najdete zde. Najdete zde katalogy a průvodce.


Stejně jako cokoliv jiného v domácnosti, i okna vyžadují určitou péči.

Není však potřeba se obávat, údržba střešních oken VELUX zabere . Kvalita střešních oken se neustále zdokonaluje, ale i přesto není jejich životnost neomezená. I sebedokonalejší střešní okna potřebují v průběhu užívání alespoň. Základní údržbou střešního okna se rozumí promazání kování, dotažení vrutů, vyčistění lemování, výměna těsnění rámu a výměna těsnění ventilační klapky.


DRŽBA ROLET A ŽALUZIÍ VELUX. Všechny rolety a žaluzie VELUX jsou odolné proti opotřebení i po mnoha letech užívání. Některé námi vyráběné tkaniny .

Pustili sme sa do údržby strešných okien VELUX , konkrétne do renovácie laku na oknách a výsledok dopadol. Moderní střešní okna jsou navržena tak, aby i jejich údržba byla pro. Společnost VELUX přichází s několika praktickými tipy, jak střešní okna . Snadná údržba a minimální péče. Bezúdržbová řada oken VELUX vyžaduje zcela minimální péči. Rámy stačí pouze čas od času otřít vlhkým . Máme okná VELUX zatial iba roky ale problémy, ktoré popisujete práve nastali tiež.


Spoločnosť VELUX svojim zákazníkom ponúka Opravné sady na údržbu a. Návod k ošetření a údržbě dřevěných částí střešních oken VELUX. Průběžné ošetření střešního okna VELUX , které je vyrobeno z borovicového dřeva. Nabízíme Vám okenní doplňky Velux do střešních oken. Servis a údržba všech typů oken a dveří. Výběrem doplňku značky Velux k oknům Velux docílíte . Originální lemování VELUX pro spolehlivou montáž.


Dokonale pasuje na střešní okna VELUX.

Poznámka: Nepoužívejte omezovače otevírání u oken určených pro únikový. Střešní okna VELUX , rolety a žaluzie, světlovody, okna do ploché střechy. Odstráňte povrchovú úpravu (lak alebo farba).


Zabezpečte, aby povrch bol čistý a suchý a aplikujte na drevo základnú farbu. Je-li nutno vyčistit izolační zasklení, sejměte ze světlí- ku kopuli. Kopuli čistěte pouze čistou. Postupně se objevily další značky: německé Roto, v Polsku Fakro, v Maďarsku Rooflite a celá řada dalších, Velux si však stále udržuje vedoucí postavení.


Všetky rolety a žalúzie VELUX sú odolné proti opotrebovaniu i po mnohých rokoch užívania. Niektoré nami vyrábané tkaniny sú. Jsme zakládajícími členy cechu KPT a zakladatel firmy Ivan Havránek je inspektorem řemesla cechu KPT Jsme certifikovaná montážní firma zn.


TOSO tak i pro žaluzie a rolety pro střešní okna VELUX.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg