måndag 6 februari 2017

Satjam grande alumat

Pro vzhled této střešní krytiny je . Při výběru vhodné barvy je tato . Hliníkové plechy pocházejí od norské společnosti . Velkoformátová střešní krytina charakteristická mohutným obloukem, který připomíná klasickou „románskou tašku“. Výrobní materiál je slitina hliníku Alumat. Tento materiál vysoké jakosti se nazývá ALUMAT v hladkém provedení,.

Jedinečným povrch mají hliníkové tašky . Pro předchozí fotku ťukněte vlevo nebo táhněte zleva doprava. Pro další fotku ťukněte vpravo nebo táhněte zprava doleva. Satjam Grande Alumat hliník.


Alumat a Alumat Stucco s poskytovanou zárukou až let. SATJAM Grande je moderní, lehká střešní krytina s univerzálním použitím. AluMat polyester matný na slitině hliníku.


Záruka je let na variantu s úpravou ALUMAT , let na PURMAT a SATPUR a let s úpravou . Rekonstrukce střechy RD v Horce nad Moravou.

Realizace včetně konstrukce krovu z impregnovaného . SK-grafika, všechna práva vyhrazena. Reportáž v oblíbeném hobby magazínu Polopatě. Montážní návod SATJAM Roof , Grande a Trend.


Polyestersat 25μm (Pe sat), satmat 35μm, purmat 50μm, Alumat , HPS 200. SATJAM přináší novou letní akční nabídku pro střešní krytiny Grande , Roof,. Plech ze slitiny hliníku je opatřen povrchovou úpravou Alumat nebo Alumat Stucco.


Zcela nová je i střešní krytina SATJAM. Střešní krytina SATJAM GRANDE ALUMAT STUCCO -velkoformátová střešní krytina charakteristická mohutným obloukem, který připomíná . Střechy Luska Ostrava - lehká střešní krytina SATJAM s hladkým povrchem i s. Nepřehlédněte novinku SATJAM Roof a Grande Alumat Stucco ! Lehký materiál je vyroben ze slitiny hliníku, hořčíku a manganu, která oproti . ALUMAT a ALUMAT STUCCO jsou absolutní novinkou v nabídce společnosti SATJAM. Ocelová střešní krytina s mohutným obloukem a nízkou hmotností je optimální k rekonstrukcím i novostavbám.


Na výběr je mnoho povrchových úprav s širokou . Plechová střešní krytina má totiž až 20x nižší hmotnost, než klasické druhy tašek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg