fredag 17 november 2017

Male betonggulv i kjeller

Har store planer om å oppgradere vaskerommet i kjelleren , og kan godt tenke med en løsning hvor jeg maler betonggulvet lysegrått. Jeg har en kjellerbod på ca m³, med betonggulg. Gulvet er tidligere malt med Oxan betongmaling, (Jotun).


Med årene har det oppstått endel . Tidligere malte betonggulv påføres to strøk, ubehandlede flater påføres tre strøk.

Hus, hage og oppussing: er det noen som har tips å komme med i valg av maling. Male betongvegger i kjeller ? Et godt råd er å lese nøye på malingsspannet før du begynner. Er du usikker hvordan du skal gjøre det er det . På gulvet i vaskerommet i kjelleren blærer malingen.


Etter at sparkelen har tørket, kan du male de sparklede partiene med uttynnet maling. Hvor mye vann du skal tilsette for å tynne ut malingen .

Kjedelig, grå betong gulv kan gjøre kjelleren ser mørkt og kjedelig. Da kan du male det med epoksymaling. Det er ekstremt slitesterkt og rengjøringsvennlig. Du får derfor et gulv som er lett å vedlikeholde, med lang levetid.


Video som viser hvordan du maler betonggulv. Innredning av oppholdsrom i eksisterende kjeller. Eksempel på tregolv lagt rett på betonggulv uten fuktsperre. En uinnredet kjeller kan bli til barnerom, ba tv-stue eller utleieleilighet. Bortsett fra det er gulvet tørt og fint, selv om det ligger i kjeller og er.


Er det byggteknisk helt innafor å male et gammelt betonggulv i kjeller ? I dag er det betonggulv med sluk. Velger derfor å male med en maling som puster uansett. Feil isolering av kalde kjellerrom som bygges om til oppholdsrom, er en gjengangerfeil i eldre hus.


Halvparten av boligeierne tror feil og vil ha . Maling egner seg best til tregulv og betonggulv , sier fargedesigner i. Når du senker gulvet i kjelleren.

Skal du legge gulv i kjelleren ? For når folk innreder boligrom i kjelleren , glemmer mange at kjelleren må. Halvblank spesialmaling for mur- og betonggulv i tørre rom. Vi hjelper deg med anbud på betonggulv. Pigging av betonggulv i kjeller - kvm. Og evt lakke eller male betonggulvet.


K blank og slitesterk løsemiddelbasert epoxymaling for betonggulv. Intergard 7er perfekt til maling av verksted-, lager-, kjeller - og garasjegulv. På denne måten kan det males store flater på kort tid. VIKTIG å lese brukerveiledningen godt før du starter å male. Sigural Epoxymaling brosjyre Scanox.


Hvis kjelleren er fuktig, finnes det ulike løsninger. Det beste med rommet er at det er blitt hyggelig å være i kjelleren og vaske klær. Istedenfor fliser, valgte de å male veggene hvite. Først og fremst er det betong som males over med epoksy, men hvis du ønsker at noen felt på veggene skal være ekstra sterke, kan du også .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg