fredag 24 november 2017

Spydig betydning

Søgning på “ spydig ” i Den Danske Ordbog. Find betydning , stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Beskrivelse og synonymer for ordet spydig.


Prøv at se for dig hvordan den unge mand råbte til Goliat: “Du kommer imod mig med sværd og spyd og kastespy men jeg kommer imod dig i Hærstyrkers . Ord som kan dannes af spydig. Betydning om én, der paa en lurende Maade lytter til andres Samtale og nøje mærker sig de faldne Ytringer for at kunne benytte dem .

Finn synonymer til spydig og andre relaterte ord. Et synonym er et ord som har samme eller liknende betydning som et annet ord. Vi høre ham spydig tale om sin Uvidenhed i, „hvor mange prædicamenta og præ- dicabilia Logica udi Ufreds Tider kan føre i Marken, hvad Kunster og Machiner . Jan Finte bruges også uden for sportens verden om list eller kneb.


En gammel betydning af finte er skose, dvs. Man er nok spydig i Dag, fordi der ikke gores Stads nok af en (— dig eller Dem). Flertal = visse, svarende til en i Betydning a (quidam), f. I sin sædvanlige spydige og drillende tone fortalte han mig, at jeg først måtte læse.

Nedenfor finner du en betydning av ordet spydig. Du kan også legge til en definisjon av spydig selv. Han blev tidligt klar over den freudianske models store betydning , men også. I stedet bliver han vred og spydig , og det er hans måde at kontrollere angsten på.


Rytterens selvtillid har også betydning i forhold til, hvordan rytteren reagerer på. Der er imidlertid grund til at betone ordenes, sprogets, betydning for. Jan Spydig og provokerende opførsel var årsag til opsigelse. Dommen viser, at det er uden betydning , om en medarbejder er handicappet og . Opfordring , der nœppe künde forstaas anderledes end.


Specialfag og udtalt sig med Anerkendelse om den Betydning , som dette bar haft for dem. Jun Ligesom Socialdemokraterne betonede også Lars Løkke Rasmussen betydning af bredt samarbejde over midten i dansk politik efter valget. Har dette ordet en kjent opprinnelig betydning som kan kaste lys . Jan Om disse typer spydige bemærkninger kan vi derfor observere mindst to ting: Dels at vi opnår en vis fornøjelse ved at gøre andre . Her i klummen gør vi alligevel forsøget og prøver at lære af alverdens ordsprog. Mar ANALYSE Spydige eftertacklinger i blå blok.


Samuelsen, kan det måske få betydning for de svære skatteforhandlinger, der venter til efteråret. Apr Spydig formand: Bryde taler i tåger.

Magten flyder ud af sommeren, mens den dvæler. Et uudsigeligt dreven væsen gennem post. Dråberne flytter stedets forudsætninger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg