fredag 10 november 2017

Contura fläkt

Med en fläkt monterad på kaminen sprider sig värmen effektivt från rum till rum. Dra nytta av den energieffektiva värmen med utrustning såsom kokplatta eller fläkt , eller välj ett värmemagasin som lagrar värmen under en längre tid. Välkommen att välja fläkt till din kamin hos oss!


Själv ska jag kika på om det finns möjlighet att eftermontera en sådan fläkt. Det ger skön strålningsvärme i många timmar.

Contura C200- serien reservdelar. Värmemagasinet ger hela timmars skön eftervärme. Vid val av fläkt ingår lucka. En snygg och praktisk nyhet är vedförvaring vid sidan av kaminen.


Den som sitter där är av typen elektronikfläkt ca 120 . CONTURA 3 låg, gjutjärnslucka. Kompakt täljstenskamin med god värmelagring och . Visa alla artstone braskamin contura fläkt färgval lotus nordpeis pelare plant glas rais sidoglas täljstenskamin utomhuseld vedfack vit välvt glas värmelagrande .

Braskaminer TermaTech TT22H. Vi har svaret på dina frågor om kaminer, kakelugnar, installationer och . Njut av värmen från din kamin. Täljstenskamin med långa sidoglas. Går att utrusta med värmemagasin eller fläkt. Vi tror att det är lättare för oss att växa med lönsamhet om vi satsar på att ha endast.


Modellerna jag tänker på är contura 26t låg, 470t halvhög och 480t. Alla dessa kan utrustas med fläkt och är ungefär på gränsen till vad man . Tekniken är i grunden densamma, men har kompletterats med glaslucka, möjlighet till fläkt och förbränningsluft utifrån. Modernare, bättre värmelagrande . Sen provade jag att montera fläktar i bakkant där det finns möjlighet att köpa till en orginal fläkt. Blir väll lite bättre effekt när man tvingar igenom . Populärt tillbehör: Fläkt Hitta återförsäljare . Dagens braskaminer är utrustade med värmeväxlare och har ofta en fläkt som hjälper till att sprida och fördela värmen. Kaminen kan fås som bak- eller toppansluten med eller utan fläkt.


Smartfan är en fläkt som ökar värmespridningen från kaminen. Fläkt Woods FTX är den moderna lösningen på balanserad ventilation.

Fläkten är självgående och ingen ener. Det svenska företaget Fläkt Woods är en global marknadsledare och har över 1års erfarenhet inom. För ännu mer effektiv uppvärmning väljer du värmemagasin eller fläkt till din kamin. Det finns även en del braskaminer med inbyggd fläkt som är tänkt att .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg