fredag 24 november 2017

Dubove dosky bratislava

Náš hlavný výrobný program zahŕňa omietané aj neomietané rezivo z drevín dub a buk, ako aj dubové a bukové prírezy, v požadovaných rozmeroch a kvalite. Pre projekty do záhrady a do exteriérov máme v ponuke agátové a dubové rezivo. Vieme pripraviť rôzne doplnky do záhrady ako sú vyvýšené záhony . Kuchynské dosky ponúkame so vzorom dreva, kameňa a objavíte aj úplne neštandardné dekory. K tomu samozrejme hranovacie pásky, spojovacie a .

Ponúkame široký dubový sortiment, rýchlu dodávku do miesta určenia. Požadujete kvalitné a cenovo dostupné dubové rezivo, dubové fošne, dubová dosky ? Ponúkam na predaj stolárske rezivo dub, neomietané a sušené v sušiarňach na 8-. V ponuke máme foršne mm, dĺžky až metre. Dosky smrekové, borovicové 25mm, červený smrek hrúbka mm. Najväčšie skladové zásoby v regióne.


Ponúkame hobľované sušené dosky zo smrekového dreva aj zo severského smreku.

Hobľované dosky a fošne ktoré ponúkame sú zo Sibírskeho smreku . Banská Bystrica, Bernolákovo, Bratislava , Brezno, Gánovce, Galanta, Hranovnica, Hrubá Borša, Chorvátsky Grob, . Dubové drevo je veľmi tvrdé, pevné a húževnaté. Dub drevená pracovná doska, dubová škárovka, drevené masívne dubové doska BC,. V našej ponuke je obrovský výber pracovných dosiek s Antibakteriálnym povrchom od výrobcu GETALIT, v mat. Výroba a predaj stolárskeho reziva, stavebné rezivo, špárovka, drevenné obklady a dlážky, obchod s guľatinou.


Obhliadka vrámci Bratislavského kraja 3-Eur s DPH. Bezplatná inzercia, dubove dosky predaj a inzercia. Naša firma vyrába škárovku z buka a duba. Sortiment reziva tvoria dosky , fošne, laty, lišty, hranolčeky, hranoly a trámy.


Rozdiel je hlavne v rozmeroch a priereze. Laminované dosky - vzorkovníky. Masívne dlhé dosky bez drážok vytvárajú mäkký a vkusný efekt.


Kuchynská linka sa nezaobíde bez kvalitnej pracovnej dosky. U nás si ju môžete objednať priamo na mieru do každej kuchyne.

Matné olejované dosky, starý dub (UF312). Starožitné dubové dosky (UF861). Biele lakované dubové dosky (UF9). Prírodné lakované dubové dosky (UF896).


Dopyt: dodávateľ, dubové rezivo, omietané, čerstvé rezivo - už pred vami poptával. DREVO, domy, rezivo,strechy,krovy,hranoly, dosky ,late,krovy, OSB dosky. Bratislava ( kamiónové množstvá), Trnava, Nitra, Trenčín, Komárno, Nové Zámky. Caute strechaci, poradte mi kvalitne terasove dosky. Mne sa celkovo dubove drevo paci a ako podlaha na terase ani nehovorim.


Drevovýroba Topholz ponúka širokú paletu produktov z dreva pre firmy aj domácnosti. Vítame Vás na našich stránkach a radi Vás uvidíme aj osobne. Na kúrenie je najlepšie staré drevo, na pitie staré víno, na dôverné rozhovory starí priatelia a na . Lúpaná dýha, preglejka, lepené drevo, dubová masívna podlaha, tatranský .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg