torsdag 30 november 2017

Hus alt på en flate

Ferdighus på ett plan, Bosmart, Vallø fra Blink Hus. Praktisk enebolig med alt på et plan. Dette er et praktisk hus med alt på ett plan. Et hus med plass til alle pluss noen til.


Store rom, tre soverom, garasje tilknyttet huset og funksjonelle løsninger.

Torp er et nett hus på ett plan. Det har tre soverom, ba eget vaskerom, to boder pluss kjøkken og stue. Generelt: etasje, passer til flat tomt. Systemhus bygger moderne, tradisjonelle og herskapelige hus i hele landet.


De aller fleste husene kan bygges på ulike tomter, både flate og skrå. Sans for det fornuftige og praktiske? Da skal du bli bedre kjent med Idyll – et rimelig hus som likevel har alt du trenger.

Ramshaugveien ligger i et etablert område mellom Ospelia S og Johan Markussens vei. Tomtene har gode lys- og solforhold. Populære Aksberg har alt på én flate og forener et klassisk ytre med en arealeffektiv planløsning. Et perfekt valg for deg som vil ha et hus uten trapper, som det . Valget av hustype falt på Marianne fra Mesterhus. Uten terskler, og med alt på en flate kan man bo i huset resten av livet, sier hun.


Vi er en hus -produsent som leverer hus tilpasset alle slags tomter og alle slags familier. Uansett om du ønsker å bygge alt på ett plan, 5- eller etasjer, hus for. Vi har nå 1hus med alt på en flate fra nettsteder.


Stamsund - nyere enebolig med stor garasje - alt på ett plan. Vallset: enebolig med alt på en flate. Enten du skal bygge hus alene eller sammen med andre er det mye å vurdere.


Vi er eksperter på å bygge hus , men det er ditt privilegium å gjøre det til et hjem . Alt dette legger grunnlaget for valg av hustype, materialer og farger. Vi tar gjerne en befaring på tomta for å hjelpe deg å finne ut hvilken hustype .

BYGGMANN har sitt hovedkontor på Vigra ved Ålesun og kjeden har i over år utviklet markedets mest komplette konsept for boligbyggere i Norge. Balanse er en bolig tilpasset flate tomter. Et stilig hus med alt på ett plan for deg som ønsker noe enkelt, men likevel noe annerledes.


Her finner du en oversikt over alle våre hus. La jeg han i senga (sprinkelseng) krabba han bare ut og jeg måtte bære han tilbake talløse ganger. Jeg har alltid drømt om et hus på én flate med skråtak i stuen.


Da jeg oppdaget Mocca i Norhus-katalogen, fant jeg nettopp det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg