torsdag 23 augusti 2018

Återvinningsstation högsbo

Har du klagomål på din återvinningsstation ? Synpunktsformulär till FTI . Här hittar du öppettider till Återvinningscentral och när de öppnar och stänger på vardagar och helgdagar samt var . Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen.

Företaget har 1anställda och omsätter 39miljoner. Hitta telefonnummer, adress, karta och vägbeskrivning till Återvinningscentral i Högsbo Göteborg på hitta. Högsbo Återvinningscentral Öppettider Göteborg.


Dessa helgdagar är alla ÅVC:er stängda: Nyårsafton, nyårsdagen, trettondagen, långfredag, påskdagen, maj, juni, midsommarafton, . Göteborgs mest besökta återvinningscentral i Högsbo inför söndagsöppet. Den som inte vill stå i kö på lördag kan nu passa på mellan tio och . Högsbos återvinningscentral är den hårdast belastade i staden och därför önskar vi nu flytta den och bygga ut den till en kretsloppspark, säger .

Karta och vägbeskrivning Öppet . Adress: A Odhners gata 1 Västra Frölunda Öppettider: måndag-fredag 7-1 lördag-söndag 9-17 . Högsbo är lite felbyggd för en anstormning som denna,. Företags-ÅVC:er finns på våra anläggningar i Skräppekärr och i Högsbo. Fönstrena släpper in gott om ljus! För att kunna lämna avfall på en återvinningscentral behöver du ha ett åvc-kort.


Här gäller fordon på max ton och vid varje besök får du lämna max 3 . Högsbo återvinningscentral är ett exempel på en mycket . Lämna ditt avfall på den återvinningscentral som ligger närmast även om den ligger i en. Göteborgs kommun tillhandahåller återvinningskort som berättigar till fem gratis besök per år på återvinningscentralen i Högsbo industriområde. Under fredagsnatten har det brunnit på två olika ställen i Högsbo i. På återvinningsstationen kan du lämna:. Askim-Frölunda- Högsbo , Västra Frölunda. Vi listar även annan bra information såsom adress, telefonnummer, . Allt byggavfall skall tas bort av lägenhetsinnehavaren till återvinningsstation.


Vid områdets affär Skinteboden finns en återvinningsstation där det går att slänga tidningar, glas, pappers-,.

Närmaste återvinningscentral ligger i Högsbo , . På vissa delar av vår webbplats används cookies för att ge besökaren tillgång till extra funktioner, exempelvis för att spara inloggningsmöjligheter. Igår arrangerades, för femte året i ra återvinningens dag i Västsverige inriktad främst på elektronikskrot. För övriga sopor har vi en återvinningsstation i området på följande adress: Mejerigatan. De centraler som ligger närmast Kallebäck är Högsbo eller Sävenäs. Under juni levereras en specialritad inneslutning till.


Det vi inte kan återanvända blir återvinning i form av materialåtervinning eller nya textiler. Renovas återvinningsstation i Högsbo , Göteborg, på uppdrag av ALE process och energi. I föreningen finns det ett återvinningsstation där wellpapp, glas, plast- och.


Högsbo Industriområde, A Odhners gata ligger närmast. Spilloja lämnas vid Preem-macken Skattegårdsvägen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg