fredag 24 augusti 2018

Opravy striech bratislava

Porovnajte firiem v lokalite Bratislava : Turák Ján, Královič Branislav - SKLENÁRSTVO,. Strechy - opravy , nátery, čistenie. Upratovanie pivničných a povalových priestorov.


Oprava a izolácia strechy je najdôležitejším prvkom pri celkovej rekonštrukcii objektu. Rekonštrukciu striech dokážeme zaistiť od samého začiatku až po konečnú.

Montáž a opravy striech , výroba a predaj klampiarskych prvkov a strešných krytín. Podsekcie: Hydroizolácie striech. Klampiarske a pokrývačské práce - Bratislava.


Realizácie, rekonštrukcie, hydroizolácie a projektovanie plochých striech. Servis a opravy všetkych značiek motorových vozidiel. Pri výstavbe nových striech sa riadime platnými normami a zákonmi, zohľadňujeme ekonomické a estetické požiadavky zákazníka.


Naša spoločnosť realizuje opravy starších plechových striech , ktoré sú. Oprava strechy Bratislava opravy , údržba, rekonštrukcie striech v Bratislave a okolí.

Opravy a rekonštrukcie striech , montáž klampiarskych prvkov a . Bratislave a okolie Bratislava , - oprava plochej strechy Senec, - oprava strechy v Trnave, - oprava strechy v Piešťanoch, - oprava strechy v . Konzervatívny údaj o pomernom zastúpení plochých striech až vychádza z. Nie sme klasické stavebniny. Tomáš Prosňanský, klampiarske práce - profesionálne opravy striech , zatepľovanie. LACNÁ OPRAVA PLOCHEJ a ŠIKMEJ STRECHY Bratislava , Trnava , Nitra , Trenčín. Opravy striech a klampiarskych prvkov striech pre oblasť Bratislava , Zvolen a Nové Zámky“. Firma FRANK-STRECHY vykonáva dodávku a montáž nových striech , opravy a kompletné rekonštrukcie striech v pôsobnosti celého Slovenska.


Naša firma patrí medzi najprofesionálnejšie firmy v oblasti striech i fasád. Pozrite si naše stránky a urobte si úsudok o našej činnosti a realizácii prác. Vypočítajte si zadarmo cenu Vašej novej plochej strechy alebo opravy vašej starej plochej strechy. Sociálna poisťovňa, pobočka Bratislava – oprava strechy. Hľadáme izolatéra (aj celé partie) na izoláciu plochých striech a spodných stavieb PVC fóliami.


Polyfunkčný dom Bosákova - Šustekova, Bratislava. Venujeme sa rekonštrukciám plochých striech , ich zatepleniu, pokládkam nových vrstiev strečného plášta za pomoci moderných technológií. Referencie firmy Hydroizomat.

Izolačné, klampiarske, murárske práce, rekonštrukcie a opravy , izolácie striech a potrubí. Najčastejšie sa nás pýtate ohľadom výstavby a opravy striech. Hľadáte najlepší a najvýhodnejší spôsob pre obnovu, opravu a renováciu strechy domu, bytu či . Momentálne nie ste prihlásený.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg