tisdag 21 augusti 2018

Prerobena kocka

Týmto článkom by som chcela reagovať na telefonát nášho čitateľa, ktorý ma poprosil o radu. Býva aj s rodičmi v rodinnom dome typu „ kocka “ a . V praxi sa pri prezentácii rodinného domu typu „socialistická kocka “ opakovane stretávame s odmietavým postojom klienta. Niekedy môže triviálne zadanie slúžiť ako príležitosť na vyslovenie hutného architektonického názoru.


Je to taká klasická kocka cca 10x10m.

Väčšia časť je podpivničená, no zateká, čítala som si tu už všeličo o drenážach, aj o tých prírodných z . Stretla som sa s prípadom, že bola prerobená kocka lega – jedna zo stoviek skladačiek, s ktorými sa dieťa hralo,“ spomenie prípa keď sa cez . Dobry den, nema niekto skusenosti s nakladmi na byvanie v socialistickej kocke ? Dve podlazia, plocha strecha, nezateplena. Každá je prerobená , vymaľovaná, doobjednali sme nové boxy s tým, že časť starých pôjde do šatní v tréningovej hale. Till Konneker z Ill Designs sa nasťahoval do svojho apartmánového štúdia keď zistil, že nemá dostatok úložného priestoru.


Prerobená kocka je o skveléj zábave pri skvelom pivku.

Eva Máziková sa na staré kolená dala presvedčiť, aby sa zo starnúcej speváčky stala vďaka plastike prerobená kočka. Týždenník Star s ňou bol po c - Foto č. Slovenská investičná spoločnosť M-Market,a. Senca prvé z dvanástich plánovaných obchodných centier KOCKA. Chloë Moretz už neni ta malá roztomilá holka z Kick-Ass, roste z ní kočka. Moderná verzia West Side Story, mierne prerobená , avšak móda skoro totožná . Baby, čo je prerobena Amita na KOCKA , tak budú vedieť ist na poschodie aj mamičky s kočíkmy?


Pozemok je situovaný medzi obchodným centrom Kocka a vojenskou bytovkou. Kuchynská linka je prerobená pred rokom. Ponúkame vám veľmi príjemný, svetlý izbový byt s lodžiou na ulici A. Hlinku v Piešťanoch, situovaný v blízkosti železničnej stanice, obchodných domov Kocka. Obrázok so šípkami je prerobená vystreľovacia verzia pevného kľuča. ABS kocka ,airbag,airbagovy kruzok,alternator,pritlacny tanier, bezpecnostny pas, blatnik . Nie je to prerobená vila, ale páči sa mi.


Treba nejaké úpravy, ale čo sa týka stavby, tak je v pohode.

Spektrum uz vypratavaju aby vznikla, aspon pohladnejsia, Kocka. Prerobena postrevolucna bytovka v Kosutoch - uz to nebude take strasidlo. ZOO je dosť prerobená a teraz je vstupenka aj do.


Monicka, kocka si na fotecke a deticky ako z reklamy x-) x-). Interier prezdobeny, vadia mi obluky - dvere, okna. Neskôr bola prerobená na kaplnku, v ktorej je umiestnená socha svätej Kataríny. Táto schéma je len prerobená schéma z našej stránky do SMD podoby, opäť som pužil len tie SMD súčiastky, ktoré som mal k.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg