måndag 6 augusti 2018

Gångjärn med bakkantssäkring

De ska förses med bakkantbeslag som griper in i . Monteras i karmdelen av gångjärnet och ett mm hål borras i dörrdelens gångjärn så att stiften. Fästplatta 2av stål för gångjärn till dörrar, karmförs…. Bakkantssäkring och justerskruv.


Justeringsbricka 2av härdat stål, för tappbärande gångjärn.

Enklare ytterdörrar har ofta så kallade tappbärande gångjärn. Justerbara blanka gångjärn med rejäl bakkantssäkring är standard på samtliga modeller. Dolda gångjärn är ett säkrare alternativ då tapparna . Gångjärn i förzinkat stål med härdade ståltappar.


Dörrarna monteras med tre gångjärn med bakkantssäkring i extra kraftiga karmar. Ekodoor använder energisparande isolerglas i sina ytterdörrar. BAKKANTSSÄKRING (utåtgående dörr).


Vissa gångjärn är redan försedda med bakkantssäkring från tillverkningen.

RCär en förstärkt dörr, infästningarna för gångjärn och slutbleck är kraftigare och förstärkta. Allmänna leveransbestämmelser. Om bakkantssäkring används så skruva i den nu.


För smörjning av gångjärn ska vattenfritt mineralsmörjfett eller syntetiskt smörjfett. Ytterdörrar levereras för det mesta med tre gångjärn. P-märkt konstruktion, CE-märkt. För våra dörrar i Q-serien, se nedan. Två tappbärande gångjärn med bakkantssäkring.


Karmdjup 1mm, vitmålad karm. Välj produkter som är godkända av . Karm med tröskel i hårdträ och slitskena, justerbara säkerhets- gångjärn med bakkantssäkring och lackad med 2-komponent lack för bästa finish och slitstyrka. Hängningsbeslag, Elförzinkade tappbärande justerbara gångjärn med bakkantssäkring.


Med fördelar som solid konstruktion, försäkringsgodkända lås och kolvar samt gångjärn med bakkantssäkring är dagens dörrar inte bara snygga utan ger även. De flesta av våra ytterdörrar (ej förrådsdörrar och Ramsvik) levereras med. Det översta och understa gångjärnet är försett med bakkantssäkring.


Porten är utrustad med tre justerbara gångjärn med bakkantssäkring , på varje portblad. Cylinderlås av fallregeltyp (exklusive cylider och tillbehör) ASSA 565 .

Modellerna och levereras kompletta med bakkantssäkringar. Sex stycken justerbara gångjärn med bakkantssäkring och brytförstärkt slutbleck ingår som standard. Garanti års Formstabilitetsgaranti och års fabriksgaranti.


Våra ytterdörrar har som standard gångjärn med bakkantssäkring. Trösklarna till våra ytterdörrar . All vår försäljning i Sverige sker från huvudkontoret i Tråvad. Avsedda för gångjärn med hål för bakkantssäkring.


Skruvas genom gångjärnet in i karmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg