måndag 26 januari 2015

Krauta aukioloajat

Sähköpostit ovat muotoa etunimi. Monipuolinen tarjonta antaa sinulle mahdollisuuksia toteuttaa kodin haaveesi. Perinteistä K-Rautaa kompaktimpi valikoima. Avoinna ma-pe 8-1 la 9-14. Laadukkaat pintamateriaali-valikoimat sekä kattavat .

Juhannuksen aukioloajat : 21. K-Citymarket ma–pe 8–la 8–su 11–19. K - rauta Express, kaupunkilaisen rautakauppa. Kaupluse juhataja Hegne Lump. Se muodostuu itsenäisistä paikallisesti toimivista rauta -, rakennustarvike-, rauta -maatalous- tai puutavarakauppaa harjoittavista liikkeistä.


Plussa Palveleva ja monipuolinen rautakauppa Ilmajoella. Jo vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Verkkosivumme on muuttanut osoitteeseen .

Työmaatoimitukset keskusta-alueelle parhaimmillaan. Kävin K-Raudassa lehdessä olleen 4-sivuilmoituksen johdosta. Katso liikkeemme yhteystiedot ja aukioloajat. Lähetä meille tarjouspyyntö.


Rauta Kurikka - Reilusti rautakauppaa! Valikoimiimme kuuluvat Lynx ja Ski-Doo . K -Raudasta saat juuri sinulle sopivan, tyylikkään Cello-keittiön nopeasti ja. KATTAVA: Saat kaiken remontointiin ja sisustukseen K -Raudasta.


Rautakauppala Oy – reilua kaupankäyntiä jo yli vuotta. Rautanet –ketjuun kuuluvasta myymälästämme löydät perinteisten rauta - ja rakennustarvikkeiden . Alla muutamia yhteistyökumppaneitamme:. Aukioloajat : Ma-Pe 8-ja La 9-13. K -maatalous on nyt Lantmännen Agro.


Myymme maatalouden tuotantotarvikkeita ja koneita sekä teemme viljakauppaa. Bauhausin verkkokaupasta löydät kaikkea rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen ja puutarhaan! Ja varmasti edulliseen hintaan.

Autotarvikkeet, Lemmikit, Koti ja talous, Piha ja puutarha, Rakentaminen, Työkalut, Vapaa-aika. Puhelinaika (ajanvaraukset) ke ja . Vinnin Raudasta saat kaien rakentamiseen, remontointiin ja sisustukseen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg