måndag 12 januari 2015

Stängselstolpe plast

Specialister på inomgårdsprodukter för det moderna lantbruket. Vi har kunniga säljare och snabba leveranser. Stängselstolpe plast , 5-pack. Finns i två olika storlekar.


Välj mellan 5-pack eller hel låda med 4x5= st. Plaststolpe med stålspets, trampfot och fasta isolatorer.

Vit stolpe i plast med fasta isolatorer. Stången är idealisk för elektrisk stängsel, sätt dit så många trådar du önskar. Den är gjord av solid plast. Slitstark stängselstolpe av plast på m. Grå plaststolpe av återvunnen plast. Ruttnar inte, hästen äter inte på den.


Lätt att fästa skruvisolatorer i. UV-beständiga i massiv plast.

Visa telefonnummerRing Skicka e-post . Hög kvalitet och snabba leveranser. Spännband med klämlås, m, 2-pack Spännband m. NTR klass A, plast , robinia, sibirisk lärk, stängselstolpe. En färgglad stängselstolpe som ger glädje i vardagen! Gör din hage lite mer levande och fin.


Vad som är viktigt att tänka på om man väljer plast och vill att de ska se fina ut är att man väljer ett staket av UV-stabiliserad plast. Kvalitén på plast skiljer sig . Till flyttbara stängsel väljer man lätta stolpar av glasfiber, plast eller fjäderstål. Det är stolpar med låg vikt som är lätta att bära med sig och mycket enkla att sätta . Information plast stängselstolpar. Egenskaper skiljer sig beronde vilken stängselstolpe ni väljer att handla och all infomation hitta ni under respektive produkt. För tråd och band upp till mm.


STÄNGSELSTOLPE Av plast med trampplatta och stålspets. Marknadens största utbud av stängselstolpar i miljövänligt UV beständig- återvunnen plast fria från gifter som läcker till omgivande natur. Visa ytterligare Visa färre.


Varianter som matchar dina val: Pris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg