fredag 16 januari 2015

Lasera oljade utemöbler

Tips och råd när du skall måla eller lasera utomhus. Denna bruksanvisning gäller vid lasering av tidigare oljade terrassgolv. Undvik förflyttning av tunga möbler på ytan de närmsta dagarna efter lasering. Ge dina trädgårdsmöbler ett längre liv genom rätt underhållning! Här är en guide för hur du tar hand om utemöbler i olika material.


Målade trämöbler flagar, oljade ytor torkar och spricker, och.

Oavsett vilken typ av möbler man har behöver man tvätta av dem efter vintern. Gäller oljade eller laserade). Olja in, alternativt lasera. Om ni har en möbel av ädelträ t. Just nu får jag mycket frågor om att måla på oljade möbler.


Jag vill inte rekommedera att måla på en oljad yta pga de vidhäftningsproblem man . Fräscha upp utomhus genom att lasera eller olja trallen eller måla om utemöblerna. Vårda utemöbler med Bestå Fönstefärg och ge dem en fräsch kulör på . Vårda dina utemöbler för att de ska hålla många somrar.

Oljade möbler (olika träslag). Innan möblerna ställs undan för vintern lönar det sig att lasera om dem för att de ska hålla längre. Billiga trämöbler och utemöbler i så kallade underhållsfria material har i dag. Inför vintern är det bra att lasera om möblerna. Trädäck, terrasser och utemöbler är särskilt utsatta för vädrets mak- ter.


För att dina uteplatser ska hålla sig fräscha och vattenavvisande är det viktigt att du oljar. Här får du tips om hur man laserar på trä och gör det själv instruktioner hur du laserar och målar på trä. Mig veteligen går det utmärkt att både lasera och betsa oljade ytor, men.


Har köpt utemöbler i oljat hårdträ (hardwood). I affären säger de att det i princip är obehandlat och rekommenderar därför att man oljar. Kan man lacka oljade bänkskivor? Behöver utemöblerna ny glans?


Då kan du olja, lasera eller täckmåla dem. Vilket material är bäst för dina utemöbler ? Det kan vara värt att kolla upp hur mycket underhåll de kräver innan man bestämmer sig. I mitt eget hem finns (förutom sängen) bara begagnade möbler och när en.


Furumöbler är mer inne än någonsin, från att haft sin storhetstid på 90-talet sjunk antalet trädgårdsmöbler av furu under många år, de senaste åren har det skett . Terrasstvätt Beckers Terrasstvätt används för rengöring av obehandlade och oljade träytor som terrasser, trätrall, stak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg