onsdag 14 januari 2015

Studentkortet i mobilen

Din digitala studentlegitimation är även ett fullvärdigt resebevis. Knappen för att uppdatera ditt kort hittar du när du är inne på Mitt kort i appen. När du klickar på pilen bredvid kortet kommer det senaste kortet . Här har vi samlat alla våra studentrabatter inom mobil. Bläddra bland grymma erbjudanden och rabatter från våra .

Nu kan du plugga var som helst och när som helst, med hjälp av en app som gör det enklare att klara av studierna. Appen är i grunden konstruerad för att hjälpa studenterna att enkelt genomföra köp direkt i mobilen. Studentkort i mobilen även fast jag inte har någon täckning?


Fokus har lagts på att förenkla trafikflödet och korta . Det är som student viktigt att tänka smart när det . Vi jobbar ständigt för att kunna erbjuda dig den bästa dealen på bland annat mobiler och mobilabonnemang, datorer, kläder, resor, skor och kurslitteratur. Logga in i appen när du har .

Hur uppdaterar jag mitt kort i mobilen? Dessutom har du som student möjligheten att se vilka rabatter som finns i din närhet. Vi finns såklart både på webb och i mobilen. Ladda ner Mecenat-appen så har du alltid med dig Mecenatkortet och dina studentrabatter. Du slipper alltså knöka plånboken full med ytterligare två kort.


Högskolerestaurangers kund- och studentkort är snabbt, enkelt och ger dig rabatter på våra caféer. Du kan ladda det på vår webbsida eller direkt i mobilen. For å få gyldig studenbevis med semesterkvittering på mobilen må du:. Dessa studentkort gäller hos SJ (med eller utan SJ-logga):. With Student Card Mobile app, you always have your student card with you.


Jul Tidligere har studentene hatt både et studentkort og en kvittering. Contact and general information about the website studentkortet. Som student ved VID får du utstedt et eget studentkortet med navn og bilde.


Lurer du på hvordan du får studentkortet ditt? De studerande kan även erhålla kortet i mobilen knutet till en .

Frank App fungerar som officiell studerandeidentifikation i hela Finland och med appen hittar du förmåner direkt i mobilen var än du rör dig. Numera finns endast reseintyg till mobilen som mms eller app, apparna ska accepteras precis . För vårterminen kan det hända att. Detta kort kommer du endast få som ett digitalt kort i mobilen. Du ska ha fått ett mail för ca en .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg