tisdag 13 januari 2015

Pinngångjärn

Vi har produkter för ett skönt inomhusklimat, smart förvaring samt prisvärd målning och renovering. I Theofils sortiment hittar du bult- och pinngångjärn av stål och plast för innanförliggande dörrar varierande borrdiameter. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Pinngångjärn 4och 5hittar ni på Skånebeslag AB i Arlöv. Vi har även ett skåpsgångjärn som kan ersätta dessa båda. Klicka här för att läsa mer.

Tillverkade i aluminium med stålpinne i leden. Om ni har en äldre skåpinredning med pinngångjärn med avbrutna sådana, går det lätt att sätta dit nya gångjärn i bef. Alla priser visas inklusive moms. Alltså inte i stansat material som . Men när du vill ha låg bygghöjd och högsta kvalité.


Detta är försjkutet , se bild. Modell, Ytbehandling, Innehåll st, Enhet. Produktbeskrivning: mm blank.

Byggvaruhandel för kvalitetsmedvetna yrkesproffs och privatpersoner - handla beslag bekvämt online eller i våra varuhus. Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till bonuspoäng. Din varukorg kommer att generera bonuspoäng som . Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.


Autopartner, Fraktfritt över 5kr. Extremt starka , denna variant är permanet nitad. Snickra och renovera med Biltemas gångjärn till möbler, skåp, lådor och dörrar. Kvalitetsprodukter för RC Snabba leveranser Kundtjänst har öppet mellan kl. Maila oss, vi svarar snabbt.


Fixxer pinngångjärn förmässingad Ø5. Byggsortiment för dig som jobbar med entreprena byggservice och hantverkstjänster. Ahlsell har ett brett byggsortiment av betongkomplement, byggmaterial, . Justerbart i sid-, höjd- och djupled. Bultgångjärn M8xLäs mer. Standard Hur fasiken limma pinngångjärn utan att det klibbar ihop?


Mors på er, håller på att ta tag i vinterns projekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg