torsdag 22 januari 2015

Trägrindar

Jabo erbjuder impregnerade trägrindar med högkvalitet. Dom är så bra att vi lämnar hela 20-års garanti! Välkommen till Svenska grindar. Välj din grind bland våra modeller eller skicka in din egen design.


Gindarna är måttanpassade efter dina önskemål. Hantverksmässigt tillverkade trägrindar av hög kvalitet.

Måttbeställda grindar av utvalt virke för bästa hållbarhet. Hopfogade enligt traditionella metoder. Vi är ett litet familjeföretag i Småland strax utanför Kalmar där vi specialiserat oss på att tillverka traditionella trägrindar enligt gamla beprövade principer. Hos Poda har vi mer än års erfarenhet av trägrindar och därför vet vi vad som behövs för ett bra och hållbart resultat. Alla våra trägrindar är utförda i hög . Inget är så klassiskt och tidlöst som en trägrind.


En enkel trägrind är lätt att bygga själv, men det finns också mer avancerade grindar i trä. Trägrindar i standardmått för omgående leverans i vår webbutik. Måttanpassade och specialtillverkade järngrindar, järnstaket samt tillbehör för .

I vårt sortiment finner du klassiska trägrindar tillverkade i aluminium. Nu kan du köpa en helt underhållsfri trägrind som du aldrig behöver måla. Trädgårdsexperten Annika Zetterman är ständigt på jakt efter vackra grindar, och öppnar här sitt album med inspirationsbilder för oss. Smycka din trädgård med trägrindar av högsta kvalité! Tryckimpregnerade furugrindar och grindar av Moabiträ, vågräta plank är infällda och låsta med träpluggar i respektive ändträ.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. DELKA Bygrind har blivit en riktig klassiker. Denna grind specialtillverkar vi efter kundens behov. Man kan beställa den som enkelgrind eller dubbelgrind.


Kan målas då virket har torkat ut ordentligt, vanligtvis efter ca ett år. Stora nya fina nymålade vita grindar. Ett par grindar, vitmålat trä. Hej, hittade gammla trägrindar som vi funderar på att sätta till vårt staket. Vi behöver förlänga grindarna med ca 1m.


En stabil lamningsgrind fårgrind trägrind perfekt för lamningsboxar. Säljs styckevis, i fyrpack (lamningsbox) eller på helpall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg