fredag 18 september 2015

Försänka gångjärn

Om du snickrar egna skåp eller garderober så blir resultatet snyggast om du försänker gångjärnen. Det är en teknik som du snabbt kan lära dig och som är nyttig . Här kan du hitta allt från stora dörrgångjärn, små gångjärn för mindre skrin till diverse . Hej Jag har byggt på en stomme på höjden från ikea och har en lucka som skall på i ett utrymme som inte passar någon färdig lucka. Magiskt dum fråga om gångjärn.

Fälla in gångjärn med en fräs? Kraftiga gångjärn till grindar och dörrar. För tyst stängning i skåp med självstängande gångjärn.


Vi erbjuder både utanpåliggande och invändiga gångjärn , beroende på om det ska vara synligt i applikationen. Välj mellan försänkta hål eller ingjutna bultar. Liksom alla konstruktioner med rörliga delar kräver gångjärn ett visst mått av underhåll för att fung-.


Har båda halvorna försänkta från baksidan.

Made in Sweden-produkt, tillverkad i Sverige, i höghållfast svenskt stål och med svensk ytbehandling. Du kan enkelt montera fronten i rätt läge eftersom gångjärnen går att justera i höjd-, . Detta gör att luckan för att stänga . Utförande: Förzinkat eller polerat krom. Skapa en försänkare, känd som spår, gör att gångjärnet att vila under ytan i dörrkarmen och dörren platta. Montering med hjälp av genomgående hål för försänkta eller cylindriska skruvar, slitsade hål för infällda cylindriska skruvar, gängade tappar.


Till gångjärn , hörnjärn och liknande järnbeslag med försänkta hål använder du försänkt träskruv i järn med rakt spår. Kan användas till höger eller vänster. Anmärkning: Kantigt gångjärn för utanpåliggande dörrar. DORMAs Tensor-gångjärn både förenklar och ökar bekvämligheten.


Har provat att sätta in den utan gångjärn , det funkar, har provat köpa. Träskruv med försänkt huvud (Torx T25). På storlekar större än 3x 3mm är luckan försedd med ett försänkt mejsellås. M5-skruv i de försänkta hålen.


Unikt gångjärn med helt dolda skruvskallar tack vare en patenterad lösning. Underhållsfria gångjärn av galvaniserat stål, försedda med specialbussning som gör smörjning överflödig. Gångjärn för utanpåliggande dörr.

Finns utan och med skruvhål som är försänkta 4 . Tillverkad i högglanspolerat rostfritt . Efter montage trycks locket ner, som då fastnar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg