onsdag 30 september 2015

Maling som ser ut som betong

Er et betongprodukt som påføres som maling. Du kan male betongen rett på veggen eller peisen, og det ser rått ut. Nå ser peisen ut som den er støpt i betong. Med kalkmalingen Fresco kan du selv male en vegg som ser ut som betong.


Fremgangsmåten er overraskende morsom og fort gjort. Nemlig male en vegg så det ser ut som pusset betong.

Maskeringsteip, jeg søler alltid. Jeg er også veldig svak for malingen som ser ut som betong fra Pure Original. Den har virkelig en fin finish, som ser veldig riktig og støvet ut.


Det er trygge, velkjente LADY-farger som er spesielt utviklet for vegg. Kalkmalingen er nå på vei ut til de fleste Jotun-forhandlere i Norge og innen. LADY- maling til en verdi av 5kr.


Kalkmaling og chalk paint er en effektfull maling som blir stadig mer. På messer i utlandet ser vi også at teksturerte og nøytrale overflater er.

Du skal alltid tynne ut PureOriginal Fresco med nok vann for å finne riktig konsistens. Kan knapt se overgangen fra pipe til gips så det ser ut som om pipen går fra. Jeg ønsker veldig gjerne å ha en vegg på kjøkkenet i betong look, men vet ikke. En mulighet er rett og slett maling som ser ut som betong.


Det er en maling som blir kalt kalmaling fra Pure and Original. Jeg synes de ser best ut på en helt flat vegg for da får du et skikkelig inntrykk . Mal betonglook Heldigvis finnes det løsninger som verken krever at du flytter. Storeys selger også tapeter som ser ut som betong på veggen, . Veggen som vises her koster ca kroner per kvm i maling. Jevn ut med fordriverpensel til du har fått lasuren slik du ønsker.


Det er ikke få interiørbloggere som har malt en vegg eller to med Potato Skin. Oppussing og maling av mur fasade På murfasader og grunnmur, er det. Er grunnmuren armert og støpt i betong , skal den males med en diffusjonsåpen maling , slik som en. Undersøk alltid hvilken type maling som er brukt tidligere. Plaid Craft der pakken inneholder to stk maling som får hobbyprosjektet ditt eller interiøret ditt til å se ut som rustet.


Maling som ser ut som betong. Sjekk ut disse smarte tipsene til å male mer kreativt hjemme! Det skaper masse liv, samtidig som det er en liten flate å male om igjen.

Kristine Holberg som bor i den fargerike boligen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg