fredag 11 september 2015

Jsou nutné kontralatě

Rozpoutaná diskuze o problematice těsností podstřešních fólií vyvolaná neutěšenou situací na trhu a na střechách je výsledkem absence . Je nutné určit přesah tašky u okapu, tak aby byla voda bezpečně . Laťování včetně kontralatí je nutné uložit nejen na dřevěné, ale i ocelové a železobetonové konstrukce, aby postup laťování byl neměnný. Pro některé krytiny je při nízkém spádu podbití nutné pro jiné je zase. Ty jsou přibité na krokvích a jsou tedy kolmo na střešní latě, a proto se tyto nazývají kontralatě.

Pod kontralatěmi je zpravidla pojistná . A zde je odpověď na otázku nutnosti použití dodatečného dotěsnění pod kontralatěmi. MetroMiniŠindel by se aplikoval na kontralatě a ty přímo na asfaltový šindel. Kromě toho je nutné ještě vyzdvihnout unikátní způsob montáže . Hlavně pro budovy se zatepleným podkrovím je nutné střechy navrhovat jako . Difúzní fólie, bednění, latě a kontralatě , odvětrání podstřešních prostor a. Vzniknou tak takzvané nasávací otvory, které je nutné opatřit v místě .

Kontralať šroubujeme přes Lupotherm VÝHRADNÉ VRUTY tak dlouhými, aby po. Pojistná hydroizolace bez kontralatí. Dragofol, latě, betonové tašky.


Chybí tedy kontralatě a větrací mezera mezi fólií a krytinou. A leží na bednění a probíhá pod kontralatěmi. Pro zajištění tohoto požadavku je nutné používat lepících hmot a pásků . Aby pojistná hydroizolace držela, je nutno na ni hned připevnit kontralatě pomocí dvouzávitových šroubů Twin U čímž se celá konstrukce . Systém montáže kontralatí a latí. Náhradním řešením, kdy není nutné zvětšovat přesahy, je. Kontralatě a střešní latě se připevňují výhradně vruty o min.


Nejpozději do týdnů po aplikaci Kontaktní membrány je nutno umístit střešní. Výška kontralatě – zohledňuje přijatelné nerovnosti v provedení střechy a . Páska se aplikuej mezi kontralatě a krokve. Pro bezproblémovou funkčnost parotěsnící roviny je nutné utěsnit všechny průrazy pomocí těsnící pásky.


Zakrytí fólie je nutné provést z obou stran nejpozději do dvou měsíců od pokládky folie tak, aby byla chráněna před UV zářením.

Nutné použití vysocedifuzních membrán. Při návrhu konstrukce střešního pláště je nutné vždy zohlednit zvýšené požadavky (ZP). DHV na bednění, spoje slepeny nebo svařeny, podtěsněné kontralatě ,. DHV řešit alespoň jako DHV s podtěsněním kontralatí a spoje slepené či svařené. Nejlevnější firma většinou šetří na nutných prvcích.


Na základě těchto údajů provede montáž podstřešní konstrukce, latí, kontralatí a klempířských konstrukcí. V tom případě je nutno počítat s přeložením šablon v délce 1mm pro každé napojení.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg