fredag 11 september 2015

Funkishus med takterrasse

Funkishus med takterrasse - Latina er verdt å kikke nærmere på. Mira er et nyskapende og luksuriøs funkishus med et bruksareal på 1kvadratmeter. I denne utgaven av Emilie får du en takterrasse på hele kvm samt en veranda som dekker hele husets kortside og deler av . Blink Hus , som satser på innholdsrike boliger med minimalistisk . Husmodellen Dahl er for deg som vil bygge et moderne hus med mye plass.


Helt øverst finner man en stor flott takterrasse med mange muligheter.

Enten du ønsker å bygge ut huset med en mindre takterrasse ,. Molde er huset for den moderne familien som er opptatt av smarte og funksjonelle løsninger. Funksjonell rominndeling og lekker takterrasse. Ett plan, store vindusflater og flott takterrasse. Inne skaper forskyvningen en praktisk løsning, med oppholdsrommene i en del, mens.


Moderne funkishus er nemlig mer utsatt for å få skader, ifølge Mycoteams. Det skiller seg fra tradisjonell norsk byggetradisjon, med både . Koselig funkishus med hage og takterrasse.

Et stilig hus med alt på ett plan for deg som ønsker noe enkelt, men likevel noe. Drømmer du om å bo i et stille, svalt hus med godt inneklima? BeliggenhetBELIGGENHET:Boligfeltet har en fantastisk beliggenhet ved mjøskanten ca. Brumunddal by, som er kommunesenteret og den største . Signatur 3er en stor, moderne og flott enebolig med masse lys, samt integrert garasje med egen takterrasse.


Funkisboligen ble ikke komplett uten en takterrasse med sjøutsikt. Dette er uten tvil ett stor og flott funkisshus , som . Boblebad er de vant til både fra tidligere hus og fra hytten, og det sto også . Eksempel på funkishus : Funkisbyggverket Ekebergrestauranten i Oslo. Tak terrasse med tv stue i funkishus fra Urbanhus.


Sammen med deg ønsker vi å realisere din boligdrøm. Vår huskatalog er ment å være en inspirasjonskilde. Om du ønsker din egen signatur tilpasser vi din . Jeg skal bygge hus på en ganske så fin og plan tomt. En av tankene jeg leker med er å ha en takterrasse over andreetasjen for å ha . Entreprenørene: Arne Sporalan Fjogstad Hus AS.


Takterrasse med kompakt konstruksjon. This Pin was discovered by Anette Fagervangen.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Ser du har lett lenge etter hus , hva med å tegne det selv? Dvs arkitekt tegner og beregner, du bare sitter å vifter med armene. Også for terrassene og balkongene er det ofte dårlige vinterforberedelser som har skylden.


Og mange hus med flate tak har takterrasse. Spennende funkishus som består av rektangulere kuber. Tilsvarende hus med takterrasse i samme gate, Eikåsen.


For å finne to hus med interesserte boligeiere hvor vi kunne få til alt dette. Huset på Årvoll er et typisk hus fra sekstitallet med totalt. PLAYA FLAMENCA - NYE REKKEHUS MED TAKTERRASSE , SOVEROM OG 3. LOMAS DE CABO ROIG - NYE LEKRE FUNKISHUS MED BASSENG OG . Velkommen til Rønningstrøa og det nye attraktive boligfeltet på Løvset. Her kan du sikre deg en perle av en eiendom med panorama utsikt og sol hele dagen.


Romslig rekkehus med fem soverom i Nazare. Huset har en flott takterrasse med nydelig utsikt over havet der solen går ned. Det har fem soverom, to ba .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg