tisdag 15 september 2015

Satjam alumat trend

Pěkná střecha s dlouhou životností nemusí stát mnoho! Pro všechny zájemce o krytinu s tradičním vzhledem a vysokou kvalitou . Jedná se o moderní, odolný a estetický materiál pro . Kombinuje v sobě prvotřídní kvalitu výroby a materiálu za skvělých cenových podmínek. Hliníková velkoformátová střešní taška . AluMat polyester matný na slitině hliníku. Pro předchozí fotku ťukněte vlevo nebo táhněte zleva doprava. Pro další fotku ťukněte vpravo nebo táhněte zprava doleva.


Kód produktu: SA0Skladová dostupnost: Na skladě. Cena: 34Kč Cena bez daně: 2800 . Grande, Roof a Rapid a nově i ve verzi Trend. Tepelná čerpadla Trend GSW jsou konstrukčně vyzrálá zařízení pro aplikace se zemním horizontálním nebo vertikálním kolektorem. Zájemci mohou vybírat ze široké. Pre všetkých záujemcov o krytinu s tradičným vzhľadom a vysokou kvalitou.


Do naší nabídky jsme nově zařadily střešní krytinu SAT Trend v provedení AluMat. Reportáž v oblíbeném hobby magazínu Polopatě. ALUMAT střešní krytina ze slitiny hliníku.


Vyhledáno - satjam - ve všech sekcích portálu eStřechy. HPS 2Ultra ( HPS), PurexTM (PX), alumat pm (APM, APMS), krytiny. SATJAM Roof, Grande a Trend soft line. Alumat polyester matný na slitině hliníku.


Satjam vám nabízí stavebniny MPL.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg