torsdag 17 september 2015

Střešní tašky bramac bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů tašky bramac. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Nabízím k prodeji střešní Tašky. Střešní tašky koupíte levně na STavebni- bazar -online. Prodam streani keramickou tasku bramac rubin cerna glazura 150ks. Betonové střešní tašky , bazar , inzerce Taška Bramac alpská sypaná - černá.


Cca 300ks (40m2) betonových střešních tašek Bramac Max, vhodných k řešení šikmých střech se sklonem a . Stavební bazar , kde můžete inzerovat zcela zdarma. Doba dodání (od obdržení platby): 1-dny;. Tašky jsou již sundané a napaletované. Kč , kusů hřebenovek a 20Kč, dvě koncovky a kč.


Společnost Bramac nabízí na českém trhu nejen tyto vysoce kvalitní tašky , ale i vlastní originální střešní doplňky, důležité pro správnou pokládku tašek a . Prodám tašky Bramac ve velmi dobrém stavu. Brněnka klasického formátu umožňuje kladení na střešní. V naší nabídce máme kompletní sortiment střešních tašek a doplňků od firmy BRAMAC. V tomto e-shopu nabízíme pouze základní sortiment, pokud budete mít. Bramac , poloviční 31ks po 10Kč, krajové ks pravá, ks levá po 50Kč.


Volbou střešních tašek TERRAN volíte kvalitu a jistotu. Dále 14m hřebenáčů a 20ks odvětrávací tašky. Zaškrtnutím pole „Souhlas se zpracováním osobních údajů“ jako subjekt údajů uděluji tímto společnosti BRAMAC střešní systémy spol.


Klasická velká taška 34x42cm - 45ks. Kulatá taška (hřeben) cca ks. Bramac , okna i dveře, obklady, dlažby, izolace, štěrky, písky, …. VELUX, krytin BRAMAC a zateplovacích systémů. Střešní krytinou jsou tašky Bramac Nemovitost je možné .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg