fredag 18 mars 2016

Bramac 7 fok léctávolság

Csúcstechnológia már 7° tetőhajlásszögtől! Legnagyobb léctávolság (cm). Bramac ° tetőrendszert a 15° alatti. A csomag letöltéséhez kérjük kattintson a képre.


Léctávolság : Hajlásszög tartomány: Átfedés:. Felhasználható a tető fokos külső sarkainak vízhatlan. Az olvasók egy része talán legyint a címbeli kérdésre, és kész a gyors válasszal . Egyszerűen hosszabb az élettartama.


Egy fokos tető terhei akár -kal is meghaladhatják egy ugyanilyen, de fokos. BASIC – A pénztárcabarát megoldás. Egyesíti a nagyformátumú tetőfedés és a modern építészet előnyeit. Kitûzés Zsinórozás, derékszögelés (Hódfarkú betoncserép esetén). Az alacsony (0-fok ) hajlásszögű tartományban nem lehet cserép héjalást.


Szakmai irányelvek szerint fokos tetőhajlásszög alatt nem lehet cserépfedést készíteni. Az ajánlott léctávolság meghatározása a táblázatból (LTa):. Tavaly ,százalékkal volt alacsonyabb az ágazat termelése, mint egy évvel. A Standar Synus, Danubia és Coppo cserepek fok alatti tetőhajlásszög tartományban. A fedéshez szükséges léctávolságok meghatározásakor vegyük figyelembe, hogy a. A Balance és a Rapido Cserép bizonyos feltételekkel fokos hajlásszögű tetők fedésére is alkalmas.


Tető, amely egy életen át véd – BRAMAC CSERÉP ÁRAK 2015. A hódfarkú és téglány kiselemes betoncserepeket a DUNA- BRAMAC gyártja és a. A különböző tetőlejtésekhez a következő átfedések és léctávolságok tartoznak:.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg