fredag 18 mars 2016

Vazniky

Dřevěné příhradové vazníky jsou čím dál tím častějším řešením střešní konstrukce. Jaké jsou jejich výhody a nevýhody v porovnání s klasickým . Většina lidí má povědomí o tom, že vazníky jsou jakási prutová konstrukce, . Příhradové vazníky se používají. Tyto vazníky umožňují přenesení zatížení na velký rozpon konstrukcí, a to až m, bez nutnosti středových stěn či sloupů.

Díky veliké variabilitě vnitřních prostor. Cenová nabídka a návrh konstrukce zdarma. Přestože vazníky nemusí být ideálním řešením pro každý dům, důvodů pro přemýšlení o tomto druhu krovu je mnoho.


Firma KarStaK se zabývá výrobou a montáží dřevěných vazníků, krovů a střešních konstrukcí. Díky této technologii je možné vytvářet vazníky i pro náročnější tvary střech. Tento systém výroby a montáže je velice úsporný, a tím je cena střešní konstrukce . Dřevěné střešní konstrukce - sbíjené vazníky , přihradové vazníky , dřevěné vazníky , střešní vazníky , lisované střešní příhradové konstrukce - projekce, výroba, . Třebíč, Vsočina - výrobá střešních příhradových konstrukcí - sbíjené vazníky , dřevěné vazníky , příhradové vazníky , dřevěné konstrukce a .

V projektu máme vazníky se styčníkovými deskami. Do nedávna jsem byl přesvědčen, že vazníky jsou to pravé pro náš jednopodlažní dům s valbovou střechou. Používáme nejmodernější technologie při výrobě a montážích střech.


Vyrábíme vazníky , dřevěné vazníky a krovy. Pila Střemy nabízí odbornou montáž a poradenství ohledně střešních příhradových vazníků či prodeje stavebního řeziva v Mělníku. Zabezpečujeme statiku - geometrické tvary, statické výpočty, kalkulácia a výrobné výkresy sú spracované softwarom FINE - TRUSS 3D Máme certifikovanú. Jde o sbíjené dřevěné vazníky , které jsou spojovány pomocí ocelových spojovacích desek s prolisovanými hroty – nazývané také technologií Gang-Nail.


Zvolte pro svou stavbu tento vynikající . Výroba a montáž příhradových vazníků se styčníkovými deskami, rekonstrukce krovů, střechy na klíč. Mějte spolehlivou střechu nad hlavou. Vazníkové střešní konstrukce se navrhují. VÝROBA A MONTÁŽ DŘEVĚNÝCH PŘÍHRADOVÝCH KONSTRUKCÍ. Střešní konstrukce z dřevěných příhradových vazníků jsou používány na . Námi vyráběné vazníky najdou využití ve vnitřních i venkovních prostorách bytových, občanských, sportovních, průmyslových a dopravních staveb.


Jedná se o výrobek, kde firma patří mezi absolutní špičku výrobců prefabrikátů v ČR o čemž svědčí maximální délka – až 3m. Pro regionální rodinnou firmu to byl velký úspěch, který nás dodnes těší. Větší radost ale máme z každé .

U vazníkových konstrukcí je možné nahradit tradiční vazby složené ze stolic a krokví. Vazníky jsou vyráběny jako hotové dílce ve výrobně.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg