fredag 11 mars 2016

Fuktsperre under betong

Grunnarbei mur og betong. Det jeg lurer på, er om det ikke skal være fuktsperre under Depron-en? Det er helt normalt med fuktsperre (plast) under sålen og egen membran på bad.


Så lenge det ikke er organisk materiale mellom så går det bra. Sponplate, parkett og laminat leverandørene krever at det ligger fuktsperre under deres gulv når det er mot betong , å i ditt tilfelle legges .

Betong på eksisterende kjellergulv, Fremgang og. Det skal alltid monteres et underlag under et parkettgulv som monteres flytende. Det er enkelt å støype sitt eige golv, særleg med ferdigarmert betong.


Der det ikkje er drenerande grunn, skal det være drenshull under såla. Så fylgjer fuktsperre av mm plast. Under parkett og laminat skal undergulvet minimum tilfredsstille klasse PB, dvs.


Begrunnelsen for dette er at veggen under bakken ikke blir så kald om.

Hvis kjellergulvet ikke har fuktsperre , bør du bygge opp et nytt gulv. Skal du legge nytt gulv på betong - skal du bruke fuktsperre. Er det tydelig fukt under plasten, må. På betongsåle uten fuktsperre under betongen. Har et kjellergulv i betong dom vi ønsker å legge teppe på.


Har en kjellerstue som er beinkald og det er betong under eksisterende golv. For å bevare parkett på betong , så må det fuktsperre til. Han legger til at dersom du finner et skadet bord under legging, må du la. Ved bruk av fjærende mellomlag under gulvbelegget, kan trinnlyden reduseres betraktelig.


Fuktsperre må ikke plasseres over eksisterende fuktfølsomt gulv. Trenger ikke noe isolering via plater under først, men lønner det seg å legge plater før. Er ikke kjent med at fuktsperre under betong er vanlig! Hvis den er under øker faren for.


RF senere øker under folien. Tuff-Stuff er en ekstra kraftig isolerende fuktsperre til bruk under oppvarmede. Supersterk 1PSI punkteringsmotstand: Vil tåle over 15cm betong pluss .

Består undergulvet av betong , eller ligger det direkte på grunn, legger du alltid fuktsperre , selv om gulvet er utstyrt med varmekabler. En fuktsperre er en PE-folie som er tykkere enn en dampsperre. Den brukes mest under gulv “mot bakken”. Den leder fukten vekk fra gulvkonstruksjonen og opp . God varmeisolasjon under gulvet vil bidra til å holde temperaturen i grunnen lav i. Fuktigheten i betong , før legging, skal være under RF.


Jeg skal nå legge varmefolie under nytt parkettgulv hjemme. Kahrs anbefaler fuktsperre under parkett dersom det er betong underlag, samt . Fuktbestandig benyttes i rom under.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg