onsdag 16 mars 2016

Mineritskiva brandklassning

Motstånd mot röta och mögelangrepp. Det höga pH-värdet (11) försvårar tillväxt av mögelsporer och andra mikroorganismer. Den ingår i vårt MINERIT Concept. Det finns brandklassade väggtyper och andra konstruktioner.


Skivan uppfyller kravet för tändskyddande beklädnad med . Normalskivan är en cementbun- den byggskiva och är därför stark, fuktbeständig, mögelresistent.

Plasthuven är endast ett transportskydd. Våta skivor får ej monteras. Du kan använda vanliga verktyg. Byggsortiment för dig som jobbar med entreprena byggservice och hantverkstjänster. Minerit Normalskiva är lätt att bearbeta.


Ahlsell har ett brett byggsortiment av betongkomplement, byggmaterial, . Vad det gäller gips kontra minerit så är väggbeklädnaden monterad för att stå emot brand gång och då räcker det gott och väl med gips. Kakla på minerit bakom kamin? Tidigare hette skivan MINERIT Normal.

Men lugn, det är bara namnet som är nytt. Cembrit Multi Force är samma tuffa och stryktåliga fibercementskiva som stått . Skivan har slät, cementgrå yta och fasade långkanter. Brandklassning av konstruktioner: Brandmotstånd (brandcellsindelning). Medan produkter klassificeras utifrån hur de reagerar på bran klassificeras tak,.


Monteringsanvisning_Cembrit-Multi-F. Om spånskiva används istället för minerit kan dörrens insida även . Innerdörr av trä med extra hög brandklassning , med målat, laminerat eller fanerat ytskikt, brandklass EI6 enkeldörr. Artikelnummer OLeverantör Daloc AB.


Vid platsgjutning av balkonger och loftgångar. Temperaturresistens upp till 100°C permanent. Brandklassade material som beroende på antal lager ger olika brandklassning.


Sen om du väljer barnsäkra . Om så, kan man inte byta ut den dubbla gipsen mot minerit som har en bättre brandklassning och kanske klara sig med ett lager istället? Väggar och tak ska vara täckta med tändskyddande beklädna exempelvis gipsskivor eller minerit. Gårdsverkstad inrymd i annan byggnad ska dessutom . Finessen med brandklassning är att närliggande hus inte skall hinna börja brinna.


Tre dörrpartier tillverkade åt ett församlingshem i Masthugget. Uppmätta kopior av de befintliga men i enlighet med brandklassning. Orsaken till avsteget är att minerit är ett oorganiskt cementbaserat material som inte påverkas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg