torsdag 24 mars 2016

Funkyfunkis

Eli Karin (34) og Ove (36) har blogget om hele byggeprosessen for sitt nye hus på funkyfunkis. Da var det frem med motorsagen . Funky funkis på Eidsvågneset. Vi er en familie på fire som bygger . Smarthus – er det så lurt da?


Camilla Thomsen og Lars Hvid ønskede sig et funkishus i Århus-området.

Men alt, hvad de så, var enten stilmæssigt forkert eller for dyrt. I idylliske omgivelser, på en flott utsiktstomt i Hovlia på Ellingsøy, har Eli Karin Slotsvik og Ove . Vi bygger vårt drømmehjem i moderne funkisstil med. Vi har en elektroinstallasjon på et bolighus på Hovlia som er litt spesielt. KONGSVINGER: Med 1kvadratmeter takterrasse og funkisarkitektur skildrer mekler de nye tomannsboligene i Bæreiavegen som luksuriøs.


I denne builden ville kun en liten del være med. Filmet i to timer, men kun minutter ble faktisk lagret. With a name stemming from the Swedish word for functionalism, Funkis is a nordic-centric home- and personal-wares store that celebrates all .

This Pin was discovered by Dianna Thornild. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Kommer till sommaren att flytta till ett funkisradhus (B-45);. The truly trimless appearance of recessed square LEDs allow for a serene environment while adding to the modern architecture of a room Modern LED Lighting . Helle Grå 40x40x5cm Aaltvedt-Betongheller-Aaltvedt-Miljøstein. Det var maria laszlo, der fandt denne pin.


Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Los dúplex nos encantan y la decoración en blanco y negro también. Nydelig kombinasjon av stilrent og moderne , og rått og skandinavisk.


Jeg liker godt gulvet og de rene, . Vi lager gjerne dine invitasjoner! Instagram Viewer, Instagram online viewer. Vi har i mange år hatt nybygg, ombygging, påbygg og tilbygg som vårt . Funkisstilen, eller funksjonalismen som stilarten egentlig heter, er en sprek traver.


Den oppfattes som like hypermoderne i dag som da de første . Brand-Hansen Social Media Group. Såååå fornøyd med entregulvet vårt Mikrosement-gulv.

Incredible funky funkis bedrooms spaces and interiors image of walk through closet to bathroom popular concept .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg