tisdag 15 mars 2016

Dibond skiva

DIBOND är ett kompositmaterial bestående av två lackade aluminiumplåtar och däremellan en kärna av solid polyeten-plast. Lämplig för såväl inomhus- som utomhusapplikationer. Materialet är styvt men samtidigt lättare än andra aluminiumskivor. Den tjocka beläggningen av aluminium ger skivan unika bearbetningsmöjligheter . Dibondskivan består av en polyetylen-kärna som är omsluten av . Unik AIMg1-legering gör skivan stabil .

Med planprint trycker vi ditt motiv direkt på . Dibond Vit med en matt sida och en blank sida. Ny skylt för Veteranbilssällskapet på stabil DiBond skiva som är formskuren enligt logon. Kapa är en lätt och hållbar hård skiva med en kärna av polystyren och ett ytskikt av kartong. Hängare och profiler för montering på skiva.


En serie med instruktionsvideos hur man installerar,. Hängram 30cm för dibond eller skumplatta. Skaffade en skiva alukomposit idag.

Enkelt att kapa och forma genom att bocka och valsa. Det gör att man också kallar dibond plast för en sandwichskiva då det består av två aluminium skivor och en skiva av polyetylen. En mm skiva med två tunna aluminiumskikt och en svart kärna.


Otroligt stilrent sätt att montera och presentera sina bilder. Vi kan hjälpa dig hela vägen och vi vet vad som fungerar för just ditt företag. Forex är en skiva gjord av skummad PVC med ca lägre densitet än vanlig PVC vilket gör den. VeloShark stativ med skiva i aluminiumkomposit.


Passar mycket bra ihop med olika. För att printa eller lägga på vinyl direkt . Lättviktsskiva för displaysystem, mässor etc. Stark och vridstyv aluminium med. Man kan alltså exempelvis skriva ut ett motiv direkt på en skiva i vår VUTEk, flytta över.


Det ger en formstabil och lätt skiva som lämpar sig för att motera . Spegelglas limmat på någon typ av skiva. Plexiglas limmat på skiva 4. Metallskiva som används som spegel. DIN EGEN SKIVA - Sydkustens Landskapsförbund.


En 3mm skiva med två tunna aluminiumskikt och en svart kärna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg