måndag 28 mars 2016

Odvětrání šikmé střechy

Aby střešní plášť vykonával správnou funkci, musí se zabránit kondenzaci vodních par. Zde najdete návo jak správně navrhnout odvětrání střechy dle typu . Ovšem provádění odvětrání u obytného podkroví je záležitost složitější. Zásady navrhování odvětrání šikmých střech. Sep Šikmou střechou běžně uniká cca čtvrtina tepla z domu.


Odvětrání střechy, prostupy plochých střech, komínky a vpusti.

Anténní průchodka slouží k provedení anténních a satelitních stožárů přes šikmé střechy. Nov Požadavek větrání šikmých střech má vážné opodstatnění. Větráním se odvádí případná vlhkost, která se může dostat pod krytinu z vnějšího . Oct V technických normách jsou stanovena specifická pravidla návrhu a provedení správně odvětrané střechy podle druhu krytiny. Jun Pokud máte střechu nezateplenou, pak je její odvětrání mnohem.


Tondach uvádí nové podstřešní fólie pro zvýšení kvality šikmé střechy. Mar Stejně jako plochá střecha i šikmá střecha potřebuje ke správnému fungování. Každou skladbu střešní konstrukce je potřeba odvětrávat.


Příspěvek je zaměřen zejména na střechy šikmé , tj.

Oct Funkční střecha chrání stavbu před vlhkostí a také ji tepelně izoluje. Proto tašky a další krytiny vyžadují odvětrání , které odvádí vlhkost, aby . Hlavním úkolem odvětrání šikmých střech je zamezení nadměrného výskytu vlhkosti ve střešním plášti a snížení teplotních rozdílů různých částí střechy. O problematice šikmých střech bylo napsáno mnoho článků i několik odborných publikací.


Feb Tradiční funkcí šikmé střechy je ochrana budovy před klimatickými vlivy. Ucelený sortiment materiálů a doplňků pro odvětrání střechy , jako jsou větrací pásy, mřížky, tvarovky, ale také větrací. Jsou vhodné pro šikmé i ploché střechy.


Cílem větrání je dosažení příznivého vlhkostního stavu střechy. V tom případě může izolant přiléhat až k fólii a úlohu odvětrané vzduchové mezery . Provzdušnění a odvětrání Provzdušněné střešní konstrukce a konstrukce vnějších. Ujednoduše odvětraných konstrukcí (viz kapitola „ Šikmé střechy “) lze při . Mar Pod šikmou střechou je poměrně často velký a otevřený prostor, proto i jeho odvětrání je o mnoho jednodušší než u komplikovaných plochých . Směrné pokyny způsobu větrání střech z hlediska vhodného vlhkostního stavu a. Níže si v této sekci můžete vybírat střešní doplňky pro šikmé střechy. Dec Využití ploché střechy oproti šikmé má mnohá opodstatnění. Na první pohled by se mohla zdát akustická izolace šikmé střechy zbytečná, ale.


Ve chladném ročním období se doporučuje nárazové větrání tak, že se otevře. Správné odvětrání střechy je základním předpokladem její dlouhé a bezproblémové životnosti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg