onsdag 2 mars 2016

Moderní bungalov

Díky bungalovu získáte pohodlí, žádné schody, bezbariérový provoz, komfort i romantiku dovolenkových zážitků. Projekt bungalovu Comfort 5. Sháníte moderní stavbu, která vám nabídne nejen svou eleganci a praktičnost, ale i . Zděné bungalovy jsou převážně jednopodlažní rodinné domy s moderní a komfortní dispozicí. V našem katalogu najdete také menší bungalovy , s kompaktní .

Prohlédněte si krásné typové projekty rodinných domů, na kterých ušetříte. Díky nastavení vhodných parametrů můžete vybírat pouze rodinné domy, které . Trendem naší doby jsou moderní přízemní domy neboli bungalovy. Pořizovat si moderní bungalovy neznamená, že by musela střecha být jen plochá nebo . Vyberte si moderní bungalov z kolekce české firmy ATRIUM.


Podívejte se na opravdu moderní bungalov Vela 11 který nabízí příjemné . The Quest, tak se nazývá předloňský projekt od anglického studia Ström Architects.

Nová stavba nahradila původní zastaralý bungalov z roku . V Suffolku na jihu Anglie vyrostl na místě staré stodoly moderní dřevěný rodinný dům. Investoři oslovili dánské studio Norm Architects a jeho . Moderní bungalov Connecticut, je vhodný do rovinného, popřípadě mírně svažitého terénu. Nabídka bungalovů od společnosti Retail House, ceny jsou včetně DPH a základové. Je Vaším snem vlastní bungalov, který bude moderní a bude splňovat nároky na pohodlné bydlení? Přízemní dům, otevřený k jižní zahradě a uzavřený k severnímu vstupu.


Moderní rodinné domy od architektonického ateliéru MASTER DESIGN. Jednoduchý bungalov se zastřešenou terasou okolo celého domu - Lyžbice . Jejich přáním byl moderní bungalov s množstvím francouzských oken, které propojí interiér s rozlehlou zahradou a dopřejí obyvatelům výhled . Snadno přístupný, moderně zařízený a na úklid nenáročný dům – takové požadavky na své . S pojmem moderní bungalovy se dnes setkáváme velmi často. Co si pod ním máme představit a jaká je vlastně historie těchto oblíbených dřevěných staveb? Má čistý design s jednoduchými liniemi, přesně v duchu současných . Vybírejte z naší nabídky bungalovů nebo patrových domů, které zhotovíme od . ORLANDO je moderní bungalov s plochou střechou ve dvou úrovních využívající všech prvků současné moderní architektury – oddělení společenské a.

Poohlížíte se po přízemním domku a nejste limitováni velikostí pozemku? Praktický bungalov s půdorysem ve tvaru písmene „L“ nabídne dostatek prostoru i rodině se dvěma dětmi. Naše rada zní, zvolte bungalov ! Bungalov Lucky definuje moderní architektura a . Laguna 1je moderní dřevostavba.


Nabízí vstup do zahrady francouzským oknem z každého . Na první pohled vůbec nepůsobí jako bungalov , interiér překypuje vzdušností.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg