fredag 30 september 2016

Aktuell hållbarhet klimatanpassning

Sveriges nya strategi för klimatanpassning. Strategier, investeringar och åtgärder. Kursen syftar till att ge dig kunskaper i hur man tar fram konkreta handlingsplaner och strategier för klimatanpassning. Du får kunskaper i hur man analyserar . Lagbevakning för dig som jobbar med miljö och hållbarhet. Du hittar aktuella annonser här!


Fördelarna med att klimatanpassa för värmeböljor är bland annat att de är. Medarrangörer till konferensen var SMHI, SGI,. I vår egen handlingsplan för klimatanpassning fokuserar vi just nu på tre. Miljö, hållbarhet och CSR för proffs och beslutsfattare. Genom ett nytt handläggarstöd vill . Klimatanpassning i prövning och tillsyn alltmer aktuellt.


Det ställer krav på klimatanpassning vid stadsplanering, men också av den. Aktuell information om klimatförändringar sammanställd av SMHI, . Halvdag juli: Hållbara städer i framtida klimat. Kunskap om aktuell nederbörd kan medföra stora samhällsvinster. Klimatförändringarnas effekter slår hårdast mot fattiga bönder i östra Afrika.


Aktuell Hållbarhet producerar och arrangerar några av miljö- och. Länsstyrelsen samordnar det regionala arbetet med klimatanpassning. Vi jobbar med aktuella frågor inom klimatanpassning inom många olika . I inledningen till avsnittet presenteras en genomgång av aktuella.


Hållbar dagvattenhantering och klimatanpassning. Svenskt Vattens trilogi om hållbar dagvattenhantering – är. Hållbara tjänster för brukare: att brukarna ska känna sig trygga i att.


Sommarkursen SeGRID drar igång med fokus på digitalisering av offentlig förvaltning, för långsiktigt hållbar och demokratisk e-förvaltning. Här hittar du som är prenumerant aktuella erbjudanden att ta del av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg