fredag 16 september 2016

Beslag handtag

Vi marknadsför ett brett sortiment av beslag och . Våra produkter lagerförs och distribueras från eget lager. Letar du efter handtag , knoppar eller krokar för kök, badrum eller möbler? Alltid fraktfritt och snabb leverans.


För dig som har ett kök från Marbodal finns det fantastiska möjligheter att hitta nya handtag och beslag till köksluckor, köksskåp och kökslådor.

Gör om mycket med hjälp av lite – byt knoppar och handtag. Handtag Norma-rostfri svart. Hos Stuvbutiken i Karlstad hittar du handtag.


Dörrhandtag, skåphandtag, lådhandta toaletthandtag . HANDTAG BEEM ANTIK MÄSSING 128MM. Handla enkelt och smidigt med . Perfekt för lådor, luckor och dörrar.

Gör en förändring i hemmet med nya handtag. Utförande i antik mässing och har. Stort sortiment av knoppar och beslag. Vi har både knoppar, handtag , krokar o. Välj bland många olika stilar och sorter! Dekorativa beslag , handtag och knoppar.


Med snygga inredningsdetaljer förnyar och förvandlar du ditt hem, snabbt och lätt. Kontakta vår närmaste butik! Beslagsboden erbjuder dig ett stort . Sidan är under konstruktion.


På sikt kommer information om våra kampanjer, nya och intressanta varor och tjänster . Din specialist på nätet: Fotogenlampor med alla reservdelar, glas, skärmar, vekar m. Nya handtag till skåp och luckor. BESLAG - En noga utvald mindre serie av handtag och beslag som bäst passar våra luckor. Dessa beslag monterar du enkelt på en lucka utan infräst grepp.


Invändigt fönsterhandtag modell Hoppe Pure, av aluminium i nyans Silver.

Som standard i fönster levereras . Att läsa om Sibes och om hur vi jobbar för att våra kunder ska få vad de förväntar av ett Svenskt familjeföretag. Det vi inte har på hyllan kan vi beställa. Antika beslag , specialtillverkningar i tenn och trä, garn och sticktillbehör. Vill du ha handtag eller knoppar till din kommod?


Och föredrar du dem i vitt, matt svart eller kanske trendig mässing - allihop i perfekt matchning med våra . Det har inte varit lätt att hitta rätt finish i metallen på skålhandtagen samt porslinsknopparna med silvrig ”plupp”. Glansiga silvermaterial (krom) . Mina personliga favoriter och de handtag jag själv valt till mitt kök i spinneriet. Inslaget med läderdetaljen .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg