onsdag 28 september 2016

Gårdar till salu gotland

Gårdar till salu i Gotland hittar du på Booli. Vi visar även slutpriser, hur bostadsmarknaden utvecklas och hjälper dig att välja rätt mäklare. Sök bland gårdar till salu i Gotland. Här hittar du gårdar till salu i Gotland län hos Svensk Fastighetsförmedling.


Med våra smarta filter hittar du snabbt gårdar som passar dig.

HUSDRÖMMAR VACKRA GÅRDAR. Nu finns det flera fantastiska fastigheter till salu , från . Kontakta din lokala mäklare så hjälper vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling dig . För den som letar hus på Gotland finns nu tillfälle att köpa en hel gård med stor tomt strax utanför Visby. Se bilderna från den vackra . Denna havsnära fastighet har många tänkbara användningsmöjligheter. Max von Sydows gård i Fole på Gotland är till salu.


Det gamla kalkstenshuet är totalrenoverat och i priset ingår även ett spa och poolområde.

Hallfrede gård , en av Gotlands största gårdar , är till salu , skriver helagotland. Gods och gårdar i Gotland : På bovision. Du kanske hittar drömvillan på landet eller hyreslägenheten mitt i stan.


Nu är ytterligare en stor lantgård på Gotland till salu. På Gane gård finns i dag ett 90-tal tackor och gårdsbutik och en del av marken är . Hitta bostäder till salu till bästa pris. Gotland , Gotland - Till Salu - Gård - 1m² - rum. Nu finns möjlighet att förvärva en gård med 1hektar mark i vamlingbo.


Gotlandsgård på storsudret vackert beläget i norra delen av burgsviks samhälle. Bostadshus uppfört i kalksten samt . Ala Gurfiles 1: 4 Botvatte 1:2 Botvatte 1:och del av Ala Gurfiles 1:19. BoendeforFritidshusOmråde: Hall – Norra Gotland Adress: Hall Medebys.


En av Gotlands finaste gårdar avskilt beläget i levande kulturlandskap i . Vi har nu gård till salu gotland från Hyrahyra. Gården Gannarve består av hektar hag- och strandmarker med orörd natur som är rik på växt- och fågelliv. För dem som söker avkoppling är läget idealiskt.


Sök och hitta fastigheter till salu inom hela landet - direkt på vår webbplats.

Oavsett vilken typ av gård som säljes, finner du din drömgård med stor sannolikhet . Mindre jordbruksfastighet med stall. Virkesrik kvalitéskog mot sjö. Gården ligger min från Visby och ca min från Slite, norra Gotland. Vill du bo som en Hollywoodstjärna?


Med vägbeskrivning, satellitbilder, gatubil drönarbil tomtgränser och friluftskarta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg