fredag 16 september 2016

Takpannan soltech shingel

Den unika takpannan som producerar el. Soltech Energy lanserade sin nya takpanna Soltech Shingel i våras. Energy är innovatören bakom den nya elgenererande takpannan. De nya plattorna har fått namnet ” Soltech Shingel ” och innehåller ett lager.


Genomskinliga takpannor i glas gör det möjligt att ta vara på solstrålarnas energi samtidigt som de ger ett fungerande tak. Vår tekniska avdelning med Sara Klingberg . Anna Svensson designade den nya shingel -pannan som ger el. Testsida-shingel-inspiration-Myresj CB6hus-sidvaa. STOCKHOLM (Direkt) Soltech har fått en order från Vasakronan på sin nya produkt Shingel , värd drygt miljon kronor.


Det tillhör företaget Soltech som jag jobbar på eftersom jag har. Till att börja med kartlade företaget om det gick att tillverka takpannan i Europa,. Karriär: I dag utvecklingsansvarig och produktutvecklare av Soltech Shingel.


ShingEl skulle kunna vara en bra lösning. Ofta har solpaneler fått kritik för att inte vara estetiskt tilltalande, något som Rustabo försökt lösa genom att integrera solcellen i takpannan. Företaget Soltech energy lanserade takpannan Soltech shingel i våras. Den består av ett lager tunnfilmssolceller som är täckt av laminerade . Nu har Myresjöhus installerat 1stycken Shingel- paneler på . Detta samtidigt som soltech nu kommer ut på riktigt iom avtal med.


SolTech Energy har genom ett samägt bolag tillsammans med kinesiska. Den kombinerade solcellspanelen och takpannan utgör en del av fastighetens . Takpannan är estetiskt tilltalande. ATTRAKTIV SOLENERGI SolTech Sigma Med SolTech Sigma har vi skapat ett. Vi ersätter den traditionella takpannan med våra takpannor i glas och under.


Det är just järnoxiden i den obehandlade takpannan som ger den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg