onsdag 28 september 2016

Blocket kolonistuga helsingborg

Sök bland fritidsboende till salu i Helsingborg. Här på Blocket Bostad visar vi bostadsannonser för dig som vill köpa fritidsboende i Helsingborg. Fin kolonistuga säljes, stugan är på kvm och tomten på 3kvm. Det är dags att av åldersskäl sälja min fina och välskötta kolonistuga.


Mitt på Ättekulla Sommarstad finns vår koloni, stuga 3 som är till salu.

Vi säljer vår mysiga kolonistuga på Gullvången, koloni Enighet, i närheten av Råå söder om Helsingborg. Nu säljer vi vår underbara stuga som ligger i Pålstorp Sommarby. Pga kommande husköp kan vi tyvärr inte lägga den tid som denna idyll förtjänar. Kolonistuga i mycket gott skick. Gamla Tågarpsvägen 88 Helsingborg.


Planteringsvägen 1a, Helsingborg. Välkommen till stuga nr 1på solig hörntomt i koloniföreningen på Lundbäck koloni!

En mycket fin och trevlig stuga! Trädgården har gott om fruktträd som äppleträpäronträplommonträd och . Nu e det dags att sälja vår fina kolonistuga på Närlunda. Ljus och trevlig kolonistuga med öppen planlösning. Köksinredning med spis, kyl o frys. Badrum med wc, handfat och dusch.


Ett tillfälle och köpa underhålls fritt stuga i toppskick! Kommunalt avlopp Kaklat badrum (varmt vatten) Nytt el skåp Nytt . El och vatten indraget i stugan. Samtilga möbler och utrustning ingår i priset.


Alla annonsörer Privat Företag. Mysig kolonistuga på kvm med vatten å el. Stuga i Havsbaden, Ängelholm. Bär och fruktträd Nära till nya toaletter och duschar. Elstängsel runt hela området.


Bra tvättstuga med torktumlare.

Odlings lott med kolonistuga. Säljes av: prikuci juli 13:33. Visa på karta ( Helsingborg ). Telefonnummer kan av säkerhetsskäl inte skrivas ut. Olovsdalsvägen 1 Helsingborg.


Gott m sovplatser:sovrum 1. Byggbod x luftbromsad. Högt och fritt belägen hästgård på privat väg med underbart lantligt läge c:a 10 . Hitta billigaste Blocket kolonistuga till salu hos AllaAnnonser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg