torsdag 22 september 2016

Bramac merito plus kúpcserép

A gerincek kónuszos kialakítású fedőeleme. Beépítése a tető jellegétől függő alátételemet igényel. Ez a tetőcserép barna színben is kapható. Lekerekített formája és sima felülete . Kedvező tetőcserép árak, gyors és egyszerű vásárlás, országos kiszállítás.


Webáruház Dunakeszin a 2-es főút mellett. Kontyolt tető esetén a két élgerinc és a taréjgerinc találkozásának esztétikus és vízzáró lezárását biztosítja. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - bramac cserép. Tető kúp cserép bramac meríto plus antratic színben.


Terméktípus egyedi azonosító kódja:. Letisztult formája minden modern. BRAMAC Duna Lumino Plus cserép téglavörös. Merito Plus kezdő élgerinccserép. Bár nem ebben a kategóriában (individual) kínáljuk a Protector Plus felületű tetócserepeinket,.


Szilárdsága akár -kal meghaladja a szabványokban előírt értéket. Az ár a -os ÁFA-t tartalmazza. Ft helyett - kedvezmény. Reviva Lumino Plus alapcserép - Téglavörös. Farm Tüzép bejegyzései cserép témában.


Cimkék: betoncserép, cserép , tetőcserép. Bramac tetőcserép - Római Protector bontott. A betoncserepek műszaki követelményeit a nemzetközi EN 4szabvány tartalmazza.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg