måndag 26 september 2016

Bramac latovanie

Rozmery a latovanie strechy. Materiál, vysoko kvalitný farbený betón. Povrch, hladký s dvojitým nástrekom disperznej farby.


Najdôležitejšou časťou pri montáži lát je vymerať latovanie tak, aby. Rozměření střechy pro laťování, vytýčení pravého úhlu, vyznačení sloupců tašek, laťování v úžlabí, montáž hliníkového pásu. Povrch: hladký so štandardnou povrchovou úpravou s dvojitým nástrekom matnej disperznej .

Zdvíhanie kolektoru na strechu a pokladanie na latovanie. Bramac časť - Pokladka krytiny. Na odsúhlasenie dostanete vzorovú škridlu. Po schválení bez korekcií Vám vyrobíme . EPAROPRIEPUSTNÁ STREŠNÁ FÓLIA.


Unikátna kombinácia moderného dizajnu s obzvlášť hladkým povrchom a reflexnými vlastnosťami. Model je v ponuke v elegantnej ebenovo čiernej farbe. Zpět na rozcestí montážních návodů. Zde najdete technické listy a montážní návody k plechovým skládaným krytinám, které vám .

Ako podklad sa používa latovanie alebo debnenie pokryté bitúmenovým pásom, upevňujú sa skrutkami, klincami a sponami. Ak je prvok vlnitý, uchytáva sa vždy . Kvôli samolepiacim vlastnostiam materiálu odpadá dodatočné latovanie alebo namáhavé lepenie. Tesniaci okraj poskytuje dobrú ochranu proti vode, snehu a . BRAMAC – Alpská škridla Klasik PROTECTOR , farba červená. AŽKÉ KRYTINY dôvodov, prečo si vybrať BRAMAC Dlhá životnosť Pevnosť. Tento typ krytiny je vhodný na laťovanie , prípadne aj na plné bednenie.


Krov je je väznicovej konštrukcie z masívneho. BETÓNOVÁ STREŠNÁ KRYTINA - BRAMAC MAX. Montáž Betónovej krytiny BRAMAC. BRAMAC - Príslušenstvo k fóliám Vetracie vsuvka. Latovanie pre strešnú krytinu sa pripevní ku kontralatám.


Tondach časť - Montáž nárožiaMrsTondach. Strešný plášť nezateplený – šikmá strecha. Všeobecné upozornenia Všetky údaje a . Ochrana pred vniknutím do strechy.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg