tisdag 21 mars 2017

Vidiecky dom rekonstrukcia

S citom urobená rekonštrukcia a rozšírenie starého vidieckeho domu , v tradičnej kompaktnej vidieckej zástavbe. Architekti pri realizácii rekonštrukcie rodinného domu zohľadňovali danosti. Hlavnou požiadavkou bolo zachovať vidiecky charakter domu.


Charaktery príbytkov sa v mnohom podobajú na tie ľudské. Ibaže Lenka a Michael nás k sebe na návštevu pozvali preto, aby vám ukázali, že ani kompletná rekonštrukcia domu nemusí rodinu finančne .

Nápaditý, originálny a ekologický dom , ktorý pred niekoľkými rokmi vyrástol v Chvalíkoviciach neďaleko Opavy, pôsobil od samého počiatku . Projekt rekonštrukcie vidieckeho domu. Krásny pozemok s pôvodným domom sme premenili na funkčný a moderný dom na bývanie. Ide o dokonalú rekonštrukciu starého obydlia alebo o novostavbu? Pohnútku postaviť si vidiecky dom v okrajovej časti hlavného mesta . My sme sa snažili (presnejšie povedané stále sa ešte snažíme) o . Budova potrebuje kompletnú rekonštrukciu podľa vlastných predstáv, ale ide o .

Prerobený tradičný vidiecky dom slúži ako víkendová chata. Rekonštrukcia pod taktovkou odborníka na toskánsku architektúru. Pri obnove sme sa snažili v čo najväčšej možnej miery zachovať tradičnú architektúru domu a . Byt v panelákovom dome v Košiciach. Dĺžka trvania rekonštrukcie mesiacov. Interiér atmosférou pripomína vidiecky historický objekt.


Tento sympatický vidiecky dom vo Višňovom sme upravili pre potreby bývania 4- člennej rodiny. Popri vytvorení moderného a pohodlného bývania sme sa . Rodinný dom s pozemkom po park vás očarí s polohou. Ticho, vôňa prírody nie sú zanedbateľným faktorom u nehnuteľnosti ponúkaného na predaj. Reality Janovík, nehnuteľnosti Janovík, byty Janovík, domy Janovík, pozemky, chaty, objekty na predaj, prenájom, kúpa.


Horehronia, je na predaj starý vidiecky dom , postavený v honosnom americkom štýle. Vyžaduje si ale dokončenie začatej rekonštrukcie. Dobrý deň, zdedili sme po starých rodičoch vidiecky dom na lazoch.


Mladí architekti z Prešova získali „Cezara“ za vidiecky dom. Sošku CE-ZA-AR dostali za rekonštrukciu vidieckeho domu v Jabloňovciach, .

Typ: Kompletná rekonštrukcia. Vyhovuje vám skôr murovaný vidiecky dom , alebo klasická drevenica? Na predaj 4i rodinný dom NOVOSTAVBA v obci Ohrady - okres DS. Z chlieva dokazala urobit velmi krasny vidiecky domcek. Dom na rekonštrukciu – Železná breznica.


Bytový dom je zateplený s dvomi novými výťahmi. Na rekonštrukciu bolo vydané stavebne povolenie a je vypracovaný .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg