fredag 17 mars 2017

Plastove stresne okno

Ponúkame plastové strešné okná Premium, ktorá sa vyznačujú vysokou kvalitou a priaznivou cenou. Taktiež dodávame tesniace lemovanie na strešnej krytiny . Hliníkovo-plastové viackomorové okno v bielom prevedení. Doprava zdarma Dodaie 5-dní.


FAKRO PTP U- plastové okno s hliníkovým opláštením. Drevené strešné okno Solstro s vetracou klapkou má skvelé izolačné hodnoty a.

PPP-V UpreSelect - strešné hliníkovo - plastové kyvno - výklopné okno novej generácie s automatickou ventilačnou mriežkou V40P, zasklené energeticky . Strešné okná RoofLITE so zárukou rokov na strešné okná aj lemovanie. Kvalitné strešné okná Fakro za najlepšie ceny na Slovensku. Viackomorové PVC profily bielej farby spevnené oceľovými výstužami. Okenná kľučka umiestnená v dolnej časti krídla umožňuje . V katalógu nemáme podrobnejšie informácie stresne okno plastove.


Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Pozrite si náš sortiment výrobkov zahrňujúci strešné okná s horným a spodným ovládaním, balkóny, strešné terasy a strešné okná so špeciálnou funkciou.

Strešné Okná RoofLite - drevené a plastové strešné okná. FAKRO - známa a uznávaná značka na celom svete. V ponuke: strešné okná , podkrovné schody, svetlovody, rolety, žalúzie, markízy a doplnky pre Vaše . Originálne riešenie profilov pre strešné okná so svojimi zaoblenými hranami predstavuje nový, nadčasový design. Plastové strešné okno novej generácie vybavené obľúbenou konštrukciou závesov, umiestnených v polovici výšky okna. Profily farbené v hmote umožňujú dodávať.


Produktový rad DURO pozostáva zo strešných okien s otočným stredovým závesom a elegantnými kľučkami, ktoré umožňujú pasívne vetranie v dvoch rôznych . Ponukam plastové strešné okno 3-sklo PVC ! Skladová dostupnost: na objednávku s dodáním obvykle do 21ti dnů. Plastové okná sú dôležitou investíciou do vášho bývania, pri ktorej treba očakávať najvyššiu kvalitu a splnenie všetkých vašich očakávaní. Moderné plastové okno musí spĺňať náročné kvalitatívne, izolačné, bezpečnostné a dizajnérske požiadavky.


V Slovaktuale myslíme na každý detail. Novinka na trhu, opierajúci sa o skúsenosti a neustály vývoj jednej z najväčších spoločností v priemysle plastových okien. Aby ste priviedli svetlo aj do priestoru pod strechou alebo ak máte v pláne zriadit si podkrovie, máme pre Vás plastové strešné okná.


U nás nájdete tie najlepšie okná za dostupné ceny. Vybrať si môžete v troch základných štýloch oplechovania . Systém doplnkov pre kyvné strešné okná FAKRO.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg