onsdag 15 mars 2017

Bukove dosky cena

Ceny Stolárskeho reziva (suché). Dosky smrekové, borovicové 25mm, červený smrek hrúbka mm . Náš hlavný výrobný program zahŕňa omietané aj neomietané rezivo z drevín dub a buk, ako aj dubové a bukové prírezy, v požadovaných rozmeroch a kvalite. Bezplatná inzercia, bukove rezivo predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk.

Na sklade máme k dispozícii široký sortiment bukových a dubových formátov. Ihličnaté stolárske sušené rezivo: SMREK I. Hobľované dosky a fošne ktoré ponúkame sú zo Sibírskeho smreku . Uvedené ceny a dostupnosť tovaru sú . Najlacnejšie stavebné rezivo v Košiciach! Hľadáte hranoly, dosky , fošne, palivové drevo alebo zatepľujete? V ponuke máme foršne mm, dĺžky až metre.


Rezivo je veľmi kvalitné a rezané zo spodných kmeňov (výrezov).

Požadujete kvalitné a cenovo dostupné dubové rezivo, dubové fošne, dubová dosky ? Naša firma sa popri predaji stolárskeho reziva zaoberá aj stolárskou výrobou. Realizujeme a pripravujeme zákazky podľa želania zákazníka. Hľadám dlhodobého odberateľa na dubové, bukové a smrekové rezivo rôznych viac.


B, rezné miery 25x100x -6m, 25x150x - 6m. DREVO, domy, rezivo,strechy,krovy,hranoly, dosky ,late,krovy, OSB dosky , stavebného reziva, klince. Hrúbka, Hmotnosť, Plošná nosnosť, Kusov v centrálnom sklade, Cena. Ponúkame na predaj stavebné rezivo: dosky mm, kv. Pracovná doska pre dielenské stoly.


Použitie: stolárska výroba, konštrukčná doska , výroba nábytku. Názov, Dostupnosť, Cena , Kúpiť. Laminované dosky - vzorkovníky. Prírodné drevené masívne pracovné dosky , škárovky a priebežky.


Buk drevená pracovná doska , buková škárovka, drevené masívne doska BC, surové . Výroba a predaj stavebného reziva - hranoly, dosky , fošne, strešné laty, výroba. Predaj reziva, sušené bukové , dubové a smrekové rezivo, stavebné rezivo.

Akční cena – sleva na americký ořech rustik – BC - do vyprodání zásob. Dosky sa vyrábajú dĺžkovo nadstavované (cink) alebo priebežné (fix). DVD bukové prahy drevené lišty hranoly, KVH hranoly drevené laty preglejky – stolárske, protišmykové, vodeodolné škárovka . Kuchynské dosky s Antibakteriálnym povrchom.


Máme pre Vás širokú ponuku tovaru za tie najvýhodnejšie ceny ! Tescoma Doska na krájanie pružná PRESTO, sada ks. Doska je z bukového dreva a má rozmery 45×30×cm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg