onsdag 15 mars 2017

Urnesten priser

Vi garanterer de billigste priser. Vi tilbyder opstilling og GRATIS skitse. Prisen på en urnesten varierer afhængigt af om det skal være en plænesten eller en urnegravsten, granittypen , dekoration mv. Alle priser er inklusiv indgravering af navn og dato samt levering til en valgfri.


Valg af urnesten kræver den rette rådgivning.

Bestemmelserne for, hvordan en urnesten må se ud på forskellige kirkegårde og afdelinger kan være. Små urnesten eller stor urnesten i forskellige facon og mål efter din ønske. Lille urnesten elle små gravsten fra . Urnesten også kaldes som urnegravsten. Gravsten, urnesten og plænesten.


Stenen kan også sættes på skrå, eller. Andre sten og størrelser, priser efter aftale… Priser på bogstaver. URNESTEN TIL ATTRAKTIVE PRISER.

Dette inkluderer: Tekst Dekoration - vælg mellem forskellige designs. Det er defor svært at sammenligne priser. I vores forretning har vi en af. Dejlig Halmstad urnesten med håndtegnet orchide.


Udstillingen er åben døgnet rundt, alle ugens dage. Du kan få en såkaldt urnesten til at pryde stedet, hvor urnen er nedsænket. Vi laver dem både i natur og polerede udgaver. Urne- og plænesten benyttes oftest ved et urnegravsted. Blå rønne brændt med bronze rose - 50xcm.


Vore gravsten priser er yderst fornuftige og kvaliteten i top. Sammenlign priser på gravsten og gravstenar afhængigt af type af gravsted. Levering er inklusiv i Region Nord.


Med tætte forbindelser til professionelle. Vi har konkurrencedygtige priser. Begravelser og bisættelser til fornuftige priser. Bedemand Inga Jørgensen oplyser sine priser uden nogen forbehold og ubehagelige.


Salg af gravsten, urnesten og plænesten på nettet.

Udover vores priser kan der komme udgifter til: Krematorie - Kirkegaard og Sygehus​​. Der har været god service fra start til slut og rigtig gode priser. Jeg bestilte en urnesten via deres hjemmeside, da jeg syntes deres priser var mere fair end . Der er plænesten, urnesten og kistesten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg