tisdag 14 mars 2017

Trapezovy plech cena m2

Pozinkovaný plech a poplastovaný plech trapézový dostupný online na Bazar. T-8: metrové kusy Materiál: . Požádejte o individuální nacenění pro atraktivní cenu. S ohledem na způsob dopravy je . V rámci katalogu je Cena za ks krytiny = Ceně za m2.


Výrobce: MASLEN, sklad Brno.

Náhled varianty produktu: Cena bez DPH: 19Kč. Strešný (s odvodňovacou drážkou) a fasádny trapézový plech so zaujímavým vzorom so . POZINK (přírodní bezbarvý) ( CENA NA VYŽÁDÁNÍ). Cena za 3m desku je 541kč, při odběru více kusů sleva.


Spojovací materiál viz foto za 1 . Cena za celkovú šírku Cena za užitočnú šírku Cena za celkovú šírku. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Pripravený na vyzdvihnutie do hodín. GUTTAGLISS PES role prírodné m.

HornbachAkční cena : 24Kč Platí do: Úterý 1. DPH, prodejní bez DPH, prodejní s DHP. Ostatní profily trapézových plechů: cena na poptávku. Cena ocelové konstrukce - projektant. Ceník doplňků lak, Název, Měrná jednotka, Cena. Nyní na trapézový plech SATakce!


Prodám plechovou krytinu, červená barva, tl. Toto zboží není momentálně k dispozici a nelze proto objednat. Klasický trapézový plech pro použití na střechy či stěny. Odkvapový systém KJG Ľahká strešná krytina UNI, trapézový plech TR Zachytávače snehu pre falc KJG a trapéz Worahnik . Rozteč nosných CD profilů (mm). Polak (POLY UV 25mic) rovný.


Skladá sa z oceľových nosníkov, na ktoré sa ukladá trapézový plech s . Nová plechová krytina, trapézový plech , alu-zinek. Jeho využitie je hlavne ako podhľadový, alebo fasádny plech. Trapézová krytina Blachotrapez.


Skladem posledních 8mpouze do vyprodání. Minimálne objednané množstvo pre zadanie do výroby je m2.

TrapÉzový program - produkTová rada rova. Cena dle stavu od 8- do 10-Kč za m2.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg