måndag 20 mars 2017

Lacka utemöbler

Arbetsråd för Alcro Ädel Trälack. Trä är ett levande material som bryts ned av fukt och som spricker av torka. Eftersom trä är ett levande material bryts det ned av fukt och mikroorganismer.


Därför är det viktigt att underhålla trall och utemöbler. Ge dina trädgårdsmöbler ett längre liv genom rätt underhållning! Här är en guide för hur du tar hand om utemöbler i olika material.

När regnet kommer är det bra att vara förberedd. Hos Beckers hittar du färg, olja och lasyr som skyddar dina utemöbler , terrass och altan. Perfekt fönsterfärg”, från Beckers, passar bra att måla utemöbler i trä med.


Den går att bryta i alla möjliga kulörer och ger en tålig yta. Fungerar det med lösningsmedelsburna lacker på denna yta? Har en båtfernissa som enligt ettiketen på burken fungerar bra till utemöbler.


Bråttom - Måste renovera utemöblerna innan lördag! Oavsett vilken typ av möbler man har behöver man tvätta av dem efter vintern. Ska man måla om möbeln väljer man en målartvätt anpassad för .

Det kan ju vara så att möblerna som man ställde in . Det råder inte brist på tips och råd om hur man målar om sina möbler. Men många är inte fullständiga, och tar inte heller upp de misstag man . I denna gör-det-själv film om att olja tidigare behandlade utemöbler får du några goda råd om hur du lyckas. Vare sig det är sol eller regn så är det tufft för dina utemöbler. Kolla in vår guide i sju enkla steg!


Jag ska prova lacka om det igen fast inte så lite fernissa denna gång, hade applicerat väldigt utspätt så det inte skulle bli en lack-aktig yta, det . Har dock inte bestämt mig för om jag ska olja eller lacka dem än. Någon som provat på utemöbler el liknade? Gär det inte att lacka över den då? Eller köp en vanlig utefärg med . Vi är specialiserade på lackering av köksluckor, möbler (stolar, bor bokhyllor, garderobsdörrar) och dörrar,. Lacka om köksluckor och möbler för ett bra pris.


Trädgårdsmöbler i rotting och konstrotting. Här hittar du tips och råd om rottingmöbler. Läs om konstrotting samt skötsel och underhåll av rottingmöblerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg