måndag 20 mars 2017

Låsanordning altandörr

Likt en ytterdörr behöver altandörren kunna låsas. Hos BAUHAUS hittar du ovala låscylindrar till altandörren. Handtagskoppling ska finnas på båda sidor av. Aluminiumbeklädd altandörr , 3-glas isolerruta. ASSA har störst sortiment av elektroniska och mekaniska lås som passar din altandörr.


Men min kunskap om lås är lika med noll.

Vänder jag mig mot er om vad jag behöver inhandla för detta och vilken altandörr som är enklast att . Väderbeständigt nyckelskåp med kom. Praktiskt litet skåp med lås - inga nycklar under mattan längre! ASSA OEM har tagit fram Låsguiden för att ge dig kunskap och lärdom kring en säker låsmiljö.


Ta del av våra tips här: Låsguiden av. Förberett för cylinder insida, täckbricka utsida används orginalet. Altandörr handtag och fönsterhandtag. Du ska göra det så besvärligt som möjligt för tjuven, t.

Vi säljer godkända och prisvärda kombinationslås och hänglås för väskor och skåp, men även kompletta låssystem för dörrar samt enskilda delar . För en snygg och inbjudande altan så är det givet med en utåtgående altandörr. Konventionellt handtag och låsanordning , förberedd för cylinderlåsning. Installera Yale Doorman: Ta bort ditt gamla lås. Montera godkända lås på altandörrar och där tjuven kan arbeta utan större risk för upptäckt. Välkommen till Carlbergs Lås AB!


Kontakta våra låssmeder om du är intresserad av larm och lås. Vår utåtgående altandörr kan fås med med fyllning som linjerar med våra fönster. Outline har flera olika beslag, lås och barnskyddande produkter som tillval, . Fönsterlås och lås till altandörr.


Förvånande nog sker procent av alla villainbrott genom entrédörren. Balkongdörrar är ofta lättforcerade på grund av dåliga lås och klen konstruktion med . Observera att broschyren är en vägledning. Den ersätter inte försäk- ringsvillkor eller försäkringsbrev. Kontrollera själv att ditt företag. Lås eller regla altandörr från insidan - även när du är hemma.


När alla ska gå hemifrån: Stäng och regla alla fönster. Glöm inte källarfönster och fönster som lätt.

Den här foldern fungerar som villkor för dig som har en försäkring med särskilda krav på lås och larm. Samtidigt innehåller den värdefulla råd och tips. SP Balans fönsterdörr har samma höga kvalitet och säkerhet som resten av Balansserien. Vacker design med de senaste tekniska lösningarna. Elektromekaniska lås består av både mekaniska och elektroniska.


Ovala standardcylinder används för innerdörrar, balkong- och altandörr samt fönsterlås. Ett lås består av låshus och spärrmekanism och båda måste vara godkända. Ett lås med enbart fasad eller snedskuren kolv är inte ett godkänt lås.


Utförlig guide om hur du kan skyddar dig mot inbrott i din bostad med tips om dörrlås, inbrottslarm och säkra lås som inbrottsskydd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg