måndag 23 oktober 2017

Rengöra toppmatad tvättmaskin

Utsidan på en tvättmaskin rengör du enkelt med en fuktig trasa. Glöm inte heller att rengöra doseringsfacket från tvättmedelsrester. Att rengöra tvättmaskinen är enkelt med några smarta knep!


Klicka här för effektiva tips och husmorsknep för att göra rent din tvättmaskin. Men hur ofta tvättar du din tvättmaskin ?

Men det är lätt att rengöra tvättmaskinen. Dålig lukt i tvättmaskinen kan bero på mögel och tvättmedelsbeläggningar. Stäng av och koppla loss tvättmaskinen från eluttaget före rengöring och underhåll.


Undrar du du gör för att rengöra din tvättmaskin och få bort dålig lukt? Enkel guide som visar hur du enkelt rengör tvättmaskinen ! Toppmatad , men det kanske spelar mindre roll i sammanhanget. Här hittar du en översikt över alla frågor och svar på det bästa sättet att rengöra din tvättmaskin. Om du rengör tvättmaskinen regelbundet kan du förlänga .

Luktar din tvättmaskin illa? Det kan vara ett tecken på mögel. Vi har tips och knep som fixar det. Något som de flesta förr eller senare råkar ut för är mögel i tvättmaskin. Så här lätt kan du rengöra tvättmaskinen.


Vi tipsar om hur man enkelt tar bort möglet. Det bildas fort lager av både tvättmedel och kalkrester i tvättmaskinen. Detta gör maskinen mindre effektiv och bidrar till dålig lukt. Hitta rätt rengöringsprodukt för skötsel och underhåll till din tvättmaskin - Fri frakt över 500:- Leverans inom 1-arbetsdagar. Köp direkt från tillverkaren.


Eftersom vår tvättmaskin pajade fick vi ta upp min gamla miniatyr maskin och ha så länge. Min tvättmaskin har slutat pumpa ur vatten och centrifugera. Mitt sista hopp lägger jag på att det är en rengöring av filtret som behövs. Jag har råkat vara klantig och hälla i tvättmedel i sköljmedelsfacket, i en toppmatad tvättmaskin.


Guide till rengöring av tvättmaskinen . Rengör tvättmedelsfacket och sköljmedelsinsatsen.

Som utgångspunkt är det en bra idé att avkalka tvättmaskinen 1-2. Precis som med tvättmaskinen häller du bara medlet eller. Hej Har en relativt ny tvättmaskin som börjat krångla Whirlpool.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg