torsdag 26 oktober 2017

Bramac elosztó kúpcserép

Tetőcserép webáruház, kedvező tetőcserép árak, gyors és egyszerű vásárlás, országos kiszállítás - Hofstadter Tüzép. Kontyolt tetőknél a két él és taréjgerinc találkozásának esztétikus és vízzáró lezárására szolgál. Bramac Merito Plus elosztó kúpcserép.


Rögzítés: a rendszerhez tartozó rögzítő-szeggel. Kontyolt tető esetén a két élgerinc és a taréjgerinc találkozásának esztétikus és vízzáró lezárását . Letisztult formája minden modern épülettel tökéletesen harmonizáló fedésképet . Több változatban is kapható:. Ne töltse az idejét időrabló keresgéléssel, . Római Novo elosztó kúpcserép téglavörös a Monori Tüzép ajánlatában. Kérje ajánlatunkat a jobb árért!


Az ár a -os ÁFA-t tartalmazza. Duna Lumino szegély cserép. Natura Plus elosztó kúpcserép. Műszaki adatok: Anyag nagy szilárdságú anygában is színezett beton. Színválaszték a cseréptípusoknak megfelelő.


Elosztó kúpcserép szükséges rögzítőkkel. Kúpcserép kúpcseréprögzítővel. Alpesi elosztó kúpcserép sötétbarna. Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.


Reviva Novo elosztó kúpcserép szükséges rögzítőkkel . Telephelyünkön, üzletünkben arra törekszünk, hogy a mai vezető építőanyag gyártók termékeit . A 3-as elosztó kúpcserép kontyolt tetőknél a taréjgerinc, valamint a két élgerinc csatlakozásának lezárására. Altek Klasszika diszkont sötétszürke elosztó kúpcserép : darab. Toscana hármas elosztó kúpcserép.


Az Ön által kiválasztott cserép. Kezdő és elosztó kúpcserepek rögzítésére. Színek: fekete,barna,téglavörös. Zenit ClimaControl felületkezelésű tetőcserepeink fényes és matt felülettel is .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg