torsdag 12 oktober 2017

Plech 1250x2500

Plech černý, surový, válcovaný za tepla. Tento plech je možné zakoupit v jakémkoli . Nejoblíbenější on-line nástroj pro výpočet hmotnosti ocelových, nerezových, hliníkových, měděných, zinkových a olověných plechů. DÁLE V TÉTO KATEGORII NALEZNETE. Děrovaný ocelový plech kruhový Rv 8-PERFO LINEA.


B plech válcovaný za tepla plech broušený Kplech. Typ dierovania: kruhové, presadené. Lakovaný hliníkový plech , hliníkový plech s rozměry na míru, přířezy. Typ oka: Kruhové přesazené děrování.


Tato úprava pak chrání plech před povětrnostními vlivy. Síla materiálu: 080až mm. Dodávané rozměry AL plechů a pásů.


Nerezomat, Nerezové plechy, trubky, jekly, tyče, potrubní příslušenství, nerez. Ocelový plech je velice mnohostranný materiál, využívaný především pro výrobu. Povrchová úprava: 2B, 2R, 2G, 2J, další dostupné povrchy . Můžeme se s tenkým plechem nerez setkat pod názvy studený plech , slabý plech , hlubokotažný.


Hledáte hlinikovy plech protiskluzovy? Perforacja: Rv - okrągła układ mijany. DCblacha perforowana stalowa. Oversized transport dla tego . Jsou od tloušťky 2mm až do mm.


Skúste to tiež, služba je zadarmo. Najširší výber otvorov, najväčšie spektrum formátov a najväčšia ponuka akosti materiálov. Nakupujte od najväčšieho dodávateľa perforovaných materiálov na . Mají perko a drážkuJsou metr dlouhé 4cm tlusté a 50cm široké.


Je to pozinkovaný lakovaný plech uprostřed kvalitní pur pěna. Pozinkovaný plech - Pozinkované plechy se vyrábí zinkováním v tavenině (tzv. žárově zinkované) nebo elektrolytickým zinkováním ( galvanicky zinkované ) a . Akční letáky hypermarketů, supermarketů a obchodních řetězců.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg