tisdag 24 oktober 2017

Krajovka bramac

BRAMAC střešní systémy spol. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Tvarovo presné škridly spolu s originálnym systémom doplnkov zabezpečujú maximálnu funkčnosť . Prodám levostranné a pravostranné krajovky na uvedenou krytinu. Tento mistrovský kousek je dokonalý.


Rubín je kombinací tradice a krásy ve spojení s moderní technologií. Rozvržení střechy je zjednodušeno a výsledné . Závesná dĺžka škridly je 3mm, krycia šírka 330 . Alpská taška cihlová nosná taška stoupací plošiny ks. Cena: Ponúknite, Lokalita: Nitra. Krajovka pravá 25ks po 100kč.


Predám bramac - inzercia, bazár bazZi. Montero Protector krajovka ľavá. KMBeta hnědá základní 1ks,1ks hřebenáč,1ks pravá krajovka. Klasik Protector krajovka pravá.


Prodám novou krytinu Bramax Max protektor tmavohnědou. Predávam z dôvodu praskania stien, bola ťažká. TONDACH FALCOVKA měď engoba, krajovka pravá, ks, , 17Kč. VYBERTE PROSÍM TYP VAŠÍ STŘECHY.


Moravská taška plus – Asymetricky zvlněná Moravská . DITON ÍČKO krajovka - PŘÍRODNÍ. Poptejte nejnižší cenu více . A pokud je krajovka - krajovka, tak při určitých rozměrech se běžně používá půlka ! Ahoj, co já vím, tak na vazbu se např. Betonpres červená,hnědá,antracit ks.


Bramac Granát základní, 1Kč vč.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg