torsdag 19 oktober 2017

Götenehus tillval

Vill du sedan göra personliga tillval så att huset blir precis som du har tänkt dig så kan du självklart göra det! Exakt vilka produkter som ingår som standard samt. Ett enplanshus kräver dock ofta lite större tomt än ett 2-planshus eller 1½-planshus.


Det är därför mycket viktigt att angivna stopptider för tillval respekteras. Vilka tillval har Ni gjort ?

Hög materialstandard och tillval har gjort att huset stått bra efter bygget. Läste precis på bloggen Drömhuset om tillval och vilka tillval som faktiskt. Ekhem är ett modernt, kubistiskt hus med en karaktäristisk och praktisk takterrass som tillval. Antal rurum och stort allrum med kök. Exempel på tillval : Lyxigare golv, . Götenehus visningshuset Ekhem i trevliga Hjärup.


Ta en titt på deras hemsidor för ännu mer inspiration. DINA VALMÖJLIGHETER sMÅ ÄNDRINGAR FÖR ETT PERSONLIGARE HUS Spegelvänt hus Tillval fasadalternativ.

Som tillval finns en takterrass i en arkitektur som lyfter hela husets uttryck. Då var det jobbigare att bestämma alla val och tillval. Sedan tillkom extra tillval på kök badrum tapeter m. Men götenehus har mycket bra kvslite på standard delen men vi ville ha mer förvaring i . Preliminär tillträde oktober . Husen har genomgående hög standard vilket minimerar tillval. Arbetet med tillval sträcker sig från planeringsstadiet, till att möta kunden i . Det kan löna sig att jämföra, att pruta eller förhandla till sig extra tillval i priset. GÖTENEHUS brHusmodell: Tingsholm.


Trots detta finns det ändå en rad tillval man kan göra men det är inte så mycket som behövs egentligen utan är mer saker baserat på tycke och . Kök och matplats (redovisas med tillval ). Broschyr personliga hem tillval hyresgaster. Vill du, kan du med enkla medel göra om klädkammaren till en bastu. Utvändiga solskyddsluckor är tillval ). Dock reserverar vi oss för eventuella ändringar och avsteg från materialet. Eventuella bilder är exempelbilder från tidigare projekt samt kan innehålla tillval ! Lägg därtill att Handelsbanken bjuder på .

Vi har uppmärksammat en negativ attityd gentemot oss gällande tillval vi vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg